Calin Novacescu, la revenirea in tara de la Exatlon: "Pentru mine, Exatlon inseamna raiul!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 sep 2018, 13:26

A stat o luna in Dominicana unde a facut parte din echipa Razboinicilor de la „Exatlon”.

Calin Novacescu s-a intors aseara in tara dupa ce a pierdut in fata lui Doru Mesesan lupta pentru eliminare, fiind asteptat de fratele sau si de prieteni. Cu 15 kilograme mai putin decat avea atunci cand a plecat, dar optimist si fericit ca a participat la acest show fenomen, razboinicul declara ca a fost o experienta de neuitat pentru el pe care o va pune la loc de cinste in colectia cu amintiri.

Cu lacrimi in ochi spune ca cel mai dificil i-a fost sa se desparta de coechipierii cu care a legat o stransa legatura de prietenie. Acesta spera ca sfaturile pe care le-a dat fiecarui razboinic in parte sa ii ajute sa mearga mai departe si sa castige in fata Faimosilor punctele decisive.

"Nu ma asteptam sa insemn pentru ei asa mult.

Abia la final mi-am dat seama cat de mult contez eu pentru ei. La Exatlon stii cand pleci, dar nu stii cand te intorci", a mai subliniat razboinicul care spera ca sezonul doi sa fie castigat de un razboinic.

Mai multe detalii despre ce a trait Calin Novacescu in Republica Dominicana, aflati urmarind astazi, de la ora 17:00, emisiunea „FanArena”, prezentata de Ilinca Vandici si Vladimir Draghia, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.