Ce presupune munca in cadrul unui studio de videochat?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 sep 2018, 14:00

La inceputul carierei de model in videochat este normal sa te confrunti cu anumite temeri, alimentate pe de o parte de lipsa experientei, iar pe de alta parte de prejudecatile si miturile ce roiesc in jurul acestei activitati.

Pentru a pune un bun inceput in aceasta cariera trebuie sa stii ca este vorba de un job sigur unde intimitatea fetelor este protejata, iar beneficiile de natura materiala sunt mai mult decat satisfacatoare.

Motive pentru care decizia de a deveni model in videochat este una inspirata

Majoritatea tinerelor isi cauta un job inca din perioada studentiei pentru a se putea intretine singure si obtine un nivel de trai decent, motiv pentru care videochat-ul reprezinta o optiune demna de luat in considerare. Chiar daca exista o multitudine de anunturi de angajari videochat, este important sa te documentezi temeinic inainte de a contacta vreunul dintre studiouri.

Iti dai seama ca ai identificat un studio videochat profesionist atunci cand, pe langa salariul motivant, primesti o multime de alte beneficii. De exemplu, ti se va pune la dispozitie un trainer ce te va ajuta sa asimilezi cunostintele din domeniu intr-o perioada scurta de timp, iar un hairstylist si un make-up artist se vor ocupa de infatisarea ta, lasand in grija lor crearea unui look impecabil. De asemenea, un stilist iti va construi tinutele, astfel ca tu va trebui doar sa le porti cu atitudinea corespunzatoare. Nu vor lipsi decorurile variate si echipamentele de ultima generatie din cadrul unui studio de videochat care se respecta.

Care este programul de munca intr-un studio de videochat?

De obicei, extrem de flexibil. Intr-o companie serioasa, angajatele nu petrec mai mult de 8 ore pe zi in fata camerei video. Beyou-studio, de exemplu, ofera posibilitatea de a alege programul de lucru, astfel incat acesta sa nu coincida cu orele de la facultate. 

De asemenea, vei avea parte de intelegere atunci cand ai vreo intalnire importanta, o programare la salon sau un control medical. Altfel spus, nu iti vei neglija viata personala in favoarea jobului.

Pentru fetele care obisnuiesc sa se trezeasca foarte tarziu, iata o veste buna – programul in videochat se imparte in ture de zi si ture de noapte, activitatea in sine fiind aceeasi, comunicarea, respectiv empatizarea cu fiecare admirator in parte.

In cazul in care vrei sa ai mai mult timp liber sau doresti sa te implici in orice alt fel de activitati, inclusiv practicarii unor hobby-uri, este bine sa stii ca se poate opta si pentru un program cu jumatate de norma. De obicei modelele sunt libere sa isi personalizeze programul in videochat, sa decida ele insele cat si cum lucreaza. Este vorba despre un beneficiu de care nu ai parte la alte locuri de munca, acestea de regula impun anagajatilor un program de munca rigid.

In fata camerei, tu detii controlul

Daca te caracterizeaza timidiatea, este posibil sa intampini dificultati in practicarea acestui job, cel putin in primele saptamani de munca. Discutand cu diverse persoane straine, vei descoperi ca ai mai multe inhibitii decat ai fi crezut.

Treptat insa, cu ajutorul trainerului care se va ocupa de tine, vei depasi aceste obstacole. Vei realiza ca este chiar placut sa socializezi cu oameni din toate colturile lumii, sa afli despre cultura si stilul lor de viata. Mai mult, vei intelege ca tu esti cea care detine controlul in fata camerei video si ca nu esti obligata sa faci sau sa spui nimic din ceea ce nu te reprezinta. Trebuie sa fii cat mai naturala si sa apelezi la calitatile tale feminine pentru a atrage si mentine membrii in privat cat mai mult.  

Chiar daca inceputul poate fi mai anevoios, trebuie sa stii ca asta se poate intampla in oricare alt domeniu. Pe parcurs, dobandesti experienta, „furi” meserie de la celelalte colege, te implici si incepi sa devii din ce in ce mai buna.

Atunci cand vei obtine castiguri de zece ori mai mult decat castiga prietenele tale angajate in alte domenii, vei deveni si mai motivata si vei continua sa te perfectionezi. In orice caz, echipa Beyou-studio te asteapta la un interviu in vederea punerii bazelor unei colaborari fructuoase pentru ambele parti. Conditiile de angajare, beneficiile modelelor, programul de lucru, modalitatile de a primi salariul si alte astfel de informatii se regasesc in cadrul paginii beyou-studio.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.