Nicoleta Guta, insarcinata? Cum a aparut vedeta la un eveniment

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 sep 2020, 09:00

In urma cu cateva zile, Nicoleta Guta si-a scos statutul amoros de pe o retea de socializare si toata lumea a crezut ca aceasta s-a despartit de sotul ei.

Cu toate acestea, Nicoleta Guta le-a oferit o surpriza fanilor ei si a aparut la un eveniment monden impreuna cu sotul ei.

Imbracata intr-o salopeta visinie care ii evidentia silueta pentru care manelista a muncit atat de mult, fanii au observat un mic detaliu.

Prin salopeta stramta se vedea burtica, iar fanii au inceput sa se intrebe daca nu cumva aceasta este insarcinata din nou, scrie spynews.ro.

Nicoleta Guta a postat mai multe imagini pe o retea de socializare, iar fanii i-au adresat o multime de complimente, dar au si intrebat-o daca nu cumva este insarcinata.

In ciuda faptului ca si-a scos statutul relatiei de pe pagina de socializare, Nicoleta Guta si sotul ei, Bogdan, pareau mai fericiti ca oricand. Ramane de vazut daca aceasta ne va da in curand vestea cea mare. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.