Ce buchete de mireasa au ales vedetele din Romania!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 sep 2018, 10:29
video Foto(7)

Ai ales data, ai gasit locatia, stii chiar si ce rochie vei purta, iar verighetele sunt gata si ele - cam asa arata lista cu micile victorii pe care le ai in ceea ce priveste planificarea nuntii.

Si totusi, de departe alegerea celui mai important accesoriu pe care il va purta atunci cand te vei casatori necesita o buna parte din atentia ta. Este vorba despre buchetul de mireasa, nelipsit din fotografiile de nunta, dar si din amintiri!

Ce flori prefera vedetele autohtone - Vezi ce buchete de mireasa au ales! 

Andreea Ibacka, frumoasa prezentatoare TV, a pastrat simplitatea care o caracterizeaza chiar si la evenimentul prin care ea si Cabral si-au unit destinele. Atat rochia de mireasa pe care a purtat-o, dar si florile pe care le-a ales pentru buchetul de mireasa emana puritatea si decenta sa. Superba blondina a optat pentru un buchet de mireasa de forma rotunda, realizat din hortensia alba si minirosa alba, puse in evidenta prin insertii cromatice de vanda portocalie. 

Sugestia noastra: Buchet de mireasa din hortensie alba si Lisianthus.

Olivia Steer, o alta prezentatoare TV a preferat si ea sa isi accesorizeze tinuta de mireasa cu un buchet complet alb. Buchetul a fost realizat integral din fire de trandafiri albi imbobociti, care au conferit un design absolut spectaculos. 

Sugestia noastra: Buchet de mireasa din trandafiri alb-ivoire

Laura Cosoi a pornit de la un concept inedit atunci cand si-a ales buchetul de mireasa. Actrita si-a dorit ca fiecare tip de floare care i-a alcatuit buchetul sa aiba o semnificatie aparte pentru ea. Astfel, printre florile-vedeta ale buchetului sau de mireasa se numara: crinul, freziile, busuiocul, trandafirii, gura leului si frunzele de laur. 

Sugestia noastra: Buchet de mireasa ”Le Jardin Merveilleux” 

Se pare ca albul este culoarea pe care au preferat-o majoritatea vedetelor feminine din peisajul monden romanesc. Chiar si frumoasa cantareata Delia a ales un buchet cu un concept cromatic all white, realizat din lacramioare si din elegantele orhideele. 

Sugestia noastra: Buchet de mireasa cu orhidee 

Bujorul, supra-numit ”Rege al florilor” a fost ales de Elena Gheorghe pentru a fi purtat in buchet in cea mai importanta ocazie din viata sa. Bujorii albi sunt simbol al norocului si al casniciei fericite, motiv pentru care credem ca Elena a fost foarte inspirata in alegerea pe care a facut-o!

Sugestia noastra: Buchet de bujori albi

Sorana, fosta membra a celebrei trupe Asia este cea care a optat pentru un buchet de mireasa creat integral din hortensii roz pal. Aceasta a dorit ca principalul sau accesoriu, respectiv buchetul, sa se asorteze din punct de vedere cromatic cu papionul care a facut parte din tinuta de ginere a sotului sau. 

Sugestia noastra: Buchet de mireasa Astrantia 

Dana Rogoz nu ne-a surprins foarte mult cu buchetul de flori pe care l-a avut la nunta sa, daca luam in calcul faptul ca o cunoastem ca fiind o prezenta extrem de subtila si de simpla, dar in acelasi timp extrem de rafinata. Abramburica a ales un buchet de mireasa din floarea miresei, o alegere extrem de potrivita cu evenimentul. 

Sugestia noastra: Buchet de mireasa ”White Dream”

Daca iti doresti si tu un buchet de flori cu design inedit pentru nunta ta, sau pentru orice alta ocazie speciala iti recomandam sa alegi buchete de flori de la Maison d’Or

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.