Ana-Maria Barnoschi, aparitie spectaculoasa la “Vulturii de Noapte”! Giani Kirita: “Cand vad o femeie frumoasa, fac ca un leu… fara coama, bineinteles!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2018, 14:36

In aceasta seara, de la ora 23:15, Catalin Cazau, Giani Kirita si Victor Slav isi invita telespectatorii la o noua editie “Vulturii de Noapte”, care te pregateste de weekend!

Muzica antrenanta, adevarate dive invitate in platoul emisiunii, dansuri nebune, acestea sunt cateva dintre ingredientele noptii.

Cu o voce spectaculoasa, exotica Biu Marquetti ne ofera un spectacol pe cinste, la “Vulturii de Noapte”, show imbogatit cu o reprezentatie exceptionala a dansatoarelor artistei cubaneze.

 

 

Indiscutabil, insa, cea atrage atentia tuturor este frumoasa Ana-Maria Barnoschi.

Cu un look exotic, cu o tinuta extrem de provocatoare si in ritm de dans ametitor, frumoasa Ana-Maria nauceste auditoriul. In mod special, Giani este afectat, la propriu, de aceasta aparitie.

“Cand vad o femeie frumoasa, fac ca un leu … fara coama, bineinteles!”, se justifica Giani.

 

 

Incurajat de catre colegi, Giani incearca sa ii arate Anei-Maria cum face “un leu fara coama”, insa vulturul are parte de o mare surpriza din partea invitatei sale.

Ana-Maria face o miscare care il pune, la propriu, la pamant, pe Giani, acesta necesitand ajutor din partea celorlalti Vulturi, Catalin si Victor, pentru a se repune pe picioare.

 

Invitati unul si unul, atmosfera extraordinara, spectacol unic, dans, distractie si foarte multe surprize, acestea sunt cuvintele de ordine ale show-ului “Vulturii de Noapte”, prezentat de Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav, la “de la ora 23:15.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.