Idei de cadou pentru majorat - 7 idei in tendinte pentru baieti si fete

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 sep 2018, 12:27

Celebrarea celei de-a 18-a aniversari se face cu mare fast, acest prag marcand trecerea intr-o noua etapa a vietii: maturitatea. Insa cadourile reprezinta ceva special in toata aceasta poveste, mai ales cele primite de la parinti.

Ce cadou ar fi mai potrivit pentru un copil de doar 18 ani? Cum ar trebui sa il ajute cadoul venit de la parinti pe cel care face primii pasi in lumea oamenilor mari? Cadou simbolic sau unul cu adevarat util, pentru fiecare zi a vietii sale? Daca esti pe ultima suta de metri cu petrecerea de majorat a copilului tau, insa cadoul sau intarzie sa apara, pentru ca pur si simplu nu stii ce ai putea sa ii cumperi, ai mai jos cateva idei de la care poti pleca: 

Cadourile de majorat - simbolice sau practice?

Cum alegi cadoul de majorat perfect pentru baiat?

Cum alegi cadoul de majorat perfect pentru fata?

Idei de cadou pentru majorat - fete

City Break

Shopping

Masina 

iPhone 8

Idei de cadou pentru majorat - baieti 

Masina 

Plata chiriei pe un an

iPhone 8 Plus

Cadourile de majorat - simbolice sau practice?

Acest eveniment special se intampla o data in viata, de aceea, este firesc sa te intrebi daca un cadou practic este oportun. Noi credem ca da, pentru ca reprezinta un sprijin venit din partea celor mai dragi persoane din viata celui care implineste 18 ani: parintii. In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, ii poti face cadoul copilului tau un city break, un smartphone, o masina sau chiar o casa, pentru a-i insufla astfel (poate pentru prima data) necesitatea de a fi mai responsabil, odata cu implinirea acestei varste. Indiferent daca ai fata sau baiat, nu trebuie decat sa citesti in randurile de mai jos ideile de cadou pentru majorat pe care noi le consideram perfecte: 

Cum alegi cadoul de majorat perfect pentru baiat?

Nu toti baietii sa grabesc sa faca trecerea de la adolescenta la maturitate, de aceea, cadoul pe care parintii vor sa il ofere unui baiat, cu ocazia majoratului, trebuie sa reflecte exact locul acestuia in tot acest proces de tranzitie. Insa cum pe net gasesti de toate pentru toti, ai de unde alege. Daca ai un pusti rebel, care a dat deja de ceva vreme semne ca va deveni un barbat in toata regula, ii poti plati chiria pentru un an, pentru a simti din plin atmosfera primului an de maturitate sau chiar o masina. Pentru cei care inca testeaza apele familiare ale vietii cu parintii, jocuri, excursii, haine etc

Cum alegi cadoul de majorat perfect pentru fata?

Ofera-i fetei tale sansa unica de a vizita pentru prima data o capitala europeana, alaturi de prietenele sale cele mai bune, intr-una dintre cele mai tari excursii din viata lor. Crede-ne ca nimic nu se compara cu un city break la 18 ani, pentru ca absolut totul este mult mai viu, mult mai pregnant in mintea si sufletul acestor domnisoare. Daca vrei sa o stii mai aproape de casa, o sesiune de shopping este binevenita. Dar despre toate acestea vorbim putin mai jos

Idei de cadou pentru majorat - fete

City break 

Milano, Paris, Roma, iar lista poate continua. Daca vrei sa ii faci un cadou cu adevarat special fetei tale, cumpara-i din timp un city break intr-o capitala de vis a Europei. Dar daca vrei ca surpriza sa fie cu adevarat una speciala, nu uita de cele mai bune prietene ale ei. Poti afla chiar de la ele unde visa de foarte mult timp sa mearga micuta ta, pentru a sti ca ai nimerit la fix destinatia.

Shopping 

Ok, vrei sa o stii mai aproape de casa, pentru ca este in continuare fetita ta, chiar daca a implinit varsta majoratului? Atunci tine-o extrem de ocupata in cel mai apropiat mall si ofera-i sansa unei super-sesiuni de shopping. 

Parfumuri, haine, pantofi, genti, costume de baie - ea stie mai bine cum sa isi improspateze garderoba, odata ajunsa la varsta maturitatii, asa nu trebuie decat sa ii oferi acest minunat cadou de 18 ani, pentru ca faci cea mai inspirata alegere. 

Masina 

Nu poti da gres cu un astfel de cadou, mai ales daca domnisoara ta se pregateste intens pentru obtinerea permisului de conducere. Prima sa masina trebuie sa fie mica, usor de condus, cu un consum redus si ce poate fi extrem de convenabil de mentinut. Insa cum prima masina nu se uita niciodata, acest cadou va fi alaturi de ea in primele excursii pe care le va face cu gasca, poate cele mai frumoase ale vietii sale. 

Iphone 8 

De ce sa ii cumperi fetei tale un iPhone 8 pentru majorat? Pentru ca este un smartphone cool, potrivit pentru o varsta la care modul in care esti privit de prieteni si colegi este extrem de important. Un iPhone 8 pentru ea (si un iPhone 8 Plus pentru el) reprezinta cadoul perfect pentru implinirea varstei de 18 ani. 

Apple este un brand ce se identifica perfect cu absolut tot ce inseamna prospetime, modern, tehnologie, atunci cand vorbim despre smartphone-uri. Plus ca face poze absolut uimitoare si are un design unic, deci daca vrei sa ii dai o mana de ajutor cu acomodarea in noua etapa a vietii pe care o va face, iPhone 8 este acolo sa ajute. 

Idei de cadou pentru majorat - baieti 

Masina 

Daca baiatul tau face 18 ani si il tot auzi prin casa vorbind despre cum vrea sa faca scoala de soferi pentru ca mai tarziu sa poata conduce oriunde vrea, masina este cadoul perfect de majorat. La fel cum spuneam si mai sus, masina de 18 ani nu trebuie sa fie altceva decat o mica bucata de libertate, de care copilul tau se bucura pentru ca varsta i-o permite. 

Nu trebuie sa fie puternica, nu trebuie sa indeplineasca cine stie ce functii. Masina-cadou pentru majorat trebuie sa iti duca baiatul la mare, la munte sau la festivaluri, iar daca se poate sa ii mai ia cu el si pe cei mai buni prieteni ai sai, cu atat mai bine. 

Plata chiriei pe un an

Cum se poate bucura el de libertate, odata cu implinirea varstei de 18 ani? Simplu, prin optiunea de a locui singur, lucru ce nu doar ca ii va pune pe tava cheile unei noi etape a vietii sale, dar va fi vazut si tipul cool care deja locuieste singur, caz destul de rar in liceu. Cu siguranta, locul sau va deveni rapid loc de pelerinaj pentru tot liceul, pentru ca ce poti cauta atunci cand esti in clasele terminale? Distractie si un loc in care sa te bucuri de primele doze de libertate, pe care varsta majoratului ti le ofera. 

iPhone 8 Plus 

OK, acum sa trecem si la lucruri mult mai practice. Ce spui de un iPhone 8 Plus, pe care sa i-l oferi cadou de 18 ani? Este un astfel de smartphone util? Noi credem ca da, pentru ca pe langa nota de coolness, iPhone 8 Plus ii permite sa fie permanent in contact cu toti prietenii sai, iar pozele pe care le face acest device il vor ajuta sa surprinda cele mai tari cadre ai ultimilor ani de liceu. Plus ca iPhone 8 Plus, la fel ca si iPhone 8 sau iPhone X, se poate incarca wireless, asa ca fii fara grija, vei sti mereu unde este baiatul tau, chiar daca acum crede ca este un om mare si nu trebuie sa dea explicatii nimanui. 

Orice cadou ai cumpara, noi credem ca faci alegerea inspirata, iar lucrul ce conteaza cu adevarat in toata aceasta poveste este fericirea copilului tau, pentru ca daca el este fericit, stim cu siguranta ca si tu esti!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.