3 idei de tinute inspirate pentru toamna

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 sep 2018, 12:56
video Foto(5)

Peisajul superb al toamnei, dar mai ales moda infloritoare (se stie ca septembrie este luna preferata a tendintelor) sunt motive mai mult decat suficiente pentru orice femeie de a se bucura de venirea anotimpului frunzelor cazatoare.

Chiar daca vara rima cu libertate, fericire si concediu, cine spune ca aceste atribute nu pot caracteriza la fel de bine si toamna? Nu constituie degeaba cel mai bun sezon pentru city break-uri!

Noi iti mai oferim in randurile de mai jos 3 argumente pentru a te bucura de faptul ca toamna ne bate in geam! Este vorba despre tinutele inspirate pentru acest anotimp. Descopera-le cu drag!

3 outfituri must-have pentru toamna 2018

Iti garantam ca e suficient sa arunci un ochi asupra outfiturilor de mai jos si sa visezi la toate ocaziile speciale cand le vei purta pentru a simti cum ti se ridica instant moralul. Am adunat cele mai hip tendinte ale toamnei in tinutele propuse: de la printurile pline de bogatie si de creativitate, la curentul sport de care nu ne mai saturam, trecand si prin eleganta la care speram ca nu vom renunta vreodata. Uite la ce ne-am gandit!

Comoditate si printuri rafinate

Acest outfit perfect pentru toamna e poate dovada suprema a faptului ca frantuzoaicele nu vor fi detronate din pozitia de fete cool! Lejeritatea specifica frumoaselor parizience este reflectata perfect de tinuta simpla si totodata rafinata: parca numai lor le reuseste aceasta asociere de zile mari.

Incepem cu o pereche de blugi simpli, drepti, cu tivul franjurat, pe care suntem sigure deja ca ii ai in dulap. Acelasi este si cazul sandalelor cu toc mediu, ce te vor insoti fericite in primele zile, mai calde, de toamna. In cazul in care vremea in orasul tau nu iti mai permite asemenea extravagante, inlocuieste sandalele cu kitten heels, cu balerini sau cu mocasini.

Completeaza cu camasa animal print, una dintre achizitiile de care ai neaparata nevoie in aceasta toamna. E tusa de rebeliune de care are nevoie orice outfit, pentru a ramane imprimat pe retina celor din jur. Opteaza pentru modele de calitate, asa cum sunt cele de matase, si rasfata-te cu luxul suprem.

Geanta trebuie sa se regaseasca si ea pe latura fascinanta a elegantei. Alege un model mic, de tipul cos, in tonuri rafinate: cafe au lait, crem, bej, constituie optiuni de exceptie.

Precum o veritabila french girl, lasa parul liber, sa zburde fericit in adierea vantului. Nu mai ai nevoie decat de un breton dragalas, iar lumea te va intreba: „parlez-vous français?”!

All black si paltonul sofisticat

Sa nu crezi ca eleganta a murit, sfaramata de dragostea pentru atleisure a prezentului. E adevarat ca ne place sa purtam adidasi mai mult ca niciodata, dar nu vom renunta niciodata sa ne bucuram de sentimentul de incredere pe care ti-l da o tinuta sofisticata.

Vedeta acestui outfit, itemul pe care speram sa il ai si tu in dressing-ul tau, este paltonul camel. Daca trebuie sa investesti intr-un singur articol de calitate superioara, fa ca acesta sa fie un palton de lana sau de  casmir, pe care sa il porti mandra (si protejata de frig) pentru tot restul vietii. E marca elegantei supreme!

Completeaza cu un ansamblu all black! S-a spus si despre aceasta estetica ca nu isi mai regaseste locul in universul Millennial Pink, dar este, din nou, o afirmatie cat se poate de falsa! Dimpotriva! Asociati cu un palton camel, blugii negri si tricoul de aceeasi culoare se scutura de praf si redevin irezistibile.

Articolul in care sa investesti in toamna 2018 si cu care sa perfectionezi aceasta tinuta sunt ghetele. Noi iti recomandam un model simplu, tot negru, care se va potrivi de minune la toate elementele din garderoba ta: adevarul e ca nu vei avea niciodata suficient de multi pantofi in acest stil. 

Ghetele negre, simple, sunt must-have! Modelul cu varful lacuit trebuie sa fie noul ocupant al dulapului tau. Alege si un item cu talpa zimtata pentru zilele in care te simti rebela!

Daca in toamna 2018 ai nevoie de ghete mai speciale, itemul confectionat din piele, cu sireturi si toc mediu si gros va reprezenta o gura de aer proaspat. Cine nu isi doreste sa fie mai inalta si totusi sa se bucure de confortul absolut? Ghetele cu imprimeu multicolor completeaza galeria itemurilor fara de care nu vei „supravietui” modei din toamna 2018.

Daca ti-au placut modelele noastre, comanda aici ghete de dama! E timpul pentru un septembrie plin de fashion!

Compleu roz si adidasi

Deux pieces continua sa domine moda de toamna, dar noi iti recomandam sa schimbi putin directia si sa alternezi modelele masculine, costumele, cu cele feminine. Se reintoarce trendul matching-ului, dar de data aceasta nu mai e prezent pe fuste si crop top, ci pe fuste si sacouri.

Nu am uitat de roz, desi am preamarit mai sus negrul. Nu e inca momentul sa renuntam la accentele sale dulci si nici nu ne dorim acest lucru. Un sacou si o fusta mini roz te vor intovarasi peste tot: de la birou la un date romantic sau la o iesire la film. Aceasta combinatie face neaparat parte din lista de achizitii pe care trebuie sa le pui deoparte pentru toamna.

In aceasta ecuatie vestimentara se incadreaza extrem de armonios un tricou cu mesaj sau un model rock. Ambele variante sunt minunate si reflecta perfect tendintele actuale, ce incearca sa scuture uniformitatea din moda si sa ii confere mai multa personalitate.

Bineinteles, adidasii nu puteau lipsi. Incaltamintea vedeta si fenomen a prezentului nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sfatul nostru este sa mizezi pe un model a la anii 90, asa numitii „chunky dad sneakers”, aparent greoi, dar in realitate extrem de usori. Pastreaza cromatica in galeria neutrelor!

Incheiem, fireste, cu geanta. Aici intervine si surpriza outfitului. Nu iti va mai fi dor de zilele calde ale verii daca alaturi un model din rafie, precum cel pe care il purtai la mare. Ai toate motivele sa fii incredibil de multumita!

Aceste 3 tinute de toamna te vor ajuta sa treci toate testele stilului! Inspira-te din outfiturile propuse de noi si vei intelege de anotimpul frunzelor cazatoare este considerat cel mai fashionable dintre toate!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.