Ingredientul care fragezeste carnea costa doar 3 lei

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 sep 2020, 04:05

Va prezentam o reteta de pui pe sticla, simpa si rapida. Iata care este ingredientul secret.

Ingrediente:

1.4 kg carne de pui intreg

 1 lingurita boia de ardei dulce

1 lingurita de vegeta

putina sare

1 lingurita piper negru

250 ml bere neagra

Mod de preparare:

1. Amesteca boiaua cu vegeta, piperul si sarea.

pui pe sticla

2. Spala bine puiul, dupa care presara mixul peste el. Baga putin si inauntru.

pui pe sticla3. Baga sticla apoi.

pui pe sticla

4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.

5. Pune puiul cu sticla pe verticala si presara sare de jur imprejur. Berea trebuie sa fie in sticla. Da o aroma mai buna.

Asadar, nu umple sticla cu apa, ci pune in ea niste bere. Cine doreste, poate marina putin puiul in bait cu bere. Astfel va fi mai frageda.

6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 60 de minute. Dupa aceea mareste temperatura la 200 de grade Celsius si mai tine asa vreo 15 minute.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.