Familia Kardashian face angajari. Uite ce beneficii vor avea angajatii

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 sep 2020, 03:10

Persoanele care isi doresc o cariera de succes in cadrul uneia dintre cele mai influente si mai bogate familii din showbiz au acum sansa de a lucra alaturi de familia Kardashian, care a pus la bataie mai multe posturi disponibile.

Astfel, familia Kardashian a reusit sa starneasca reactii negative, dupa ce oamenii s-au aratat revoltati de faptul ca posturile puse la bataie sunt neplatite. 

De asemenea, multi sunt de parere ca aplicantii trebuie sa aiba grija, pentru ca s-ar putea ca aceste job-uri sa fie in afara legii. 

De asemenea, ceea ce a starnit reactii acide pe internet este faptul ca jobul nu este remunerat, singurele beneficii ale angajatului fiind experienta acumulata, dar posibilitatea de a obtine un credit pentru colegiu. 

Printre cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii se numara: sa fie student, sa detina masina, sa locuiasca in Los AngelesA si sa aiba posibilitatea de a lucra lunea si miercurea, intre 9.30 si 18.00.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.