Declaratii de dragoste pentru ea. 17+ texte care sa o cucereasca INSTANT!

Author: Bogdan Mihai Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 sep 2018, 11:11

Ai dat-o in bara si trebuie sa iti ceri iertare sau vrei doar sa ii amintesti ca sentimentele tale sunt reale?

Ai dat-o in bara si trebuie sa iti ceri iertare sau vrei doar sa ii amintesti ca sentimentele tale sunt reale? Am realizat o selectie de 17+ declaratii de dragoste pentru ea din care sa te inspiri atunci cand nu iti gasesti vorbele potrivite! Fa-i o supriza iubitei sau sotiei tale si trimite-i un buchet de flori prin livrare flori la domiciliu de la Maison d’Or, insotit de cele mai frumoase declaratii de dragoste pentru ea!

Declaratii de dragoste pentru ea lungi

1. Pot sa jur ca, de fiecare data cand ma uit in ochii tai, ma pierd. De parca noi doi am fi fost creati doar pentru a ne privi unul pe celalalt. Probabil acesta este si motivul pentru care Dumnezeu ti-a oferit cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut vreodata: sa ma captiveze si sa vada pana in adancul inimii mele.

 

2. Langa tine am descoperit dragostea adevarata. Acum simt ca ma bucur de cea mai binecuvantata perioada din viata mea. Vreau sa ramanem la fel de indragostiti pana la finalul zilelor noastre!

 

3. Vreau sa intelegi profunzimea sentimentelor pe care ti le port. Sunt atat de dependent de tine, incat nu mai pot contra intensitatea trairilor pe care le resimt atunci cand ma gandesc la tine sau cand esti in preajma mea. Te iubesc!

 

4. Sper ca stii deja cat de mult insemni pentru mine. Cu toate acestea, vreau sa-ti reamintesc. De fapt, tu esti centrul existentei mele. Tot ceea ce fac este pentru noi si sper ca relatia noastra sa devina din ce in ce mai puternica. M-ai inspirat sa fiu cea mai buna versiune a mea si imi doresc sa te pot rasplati pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Fara tine, as fi o persoana complet diferita. M-ai invatat atat de multe despre viata si doar datorita tie stiu ce este cu adevarat dragostea dezinteresata. Sa fim asa pentru totdeauna!

 

Mesaje de dragoste lungi

1. Am asteptat atat de mult sa intalnesc femeia perfecta, iar acum asteptarea a luat sfarsit.

2. Tu esti pentru mine! Nu am fost mai sigur niciodata in viata mea!

3. Sa te sarut pe tine este hobby-ul meu preferat!

4. Zambetul tau imi captiveaza inima! Vreau sa te fac fericita toata viata!

5. Nu mai conteaza nimic altceva atunci cand ma uit in ochii tai.

6. Puterea zambetului tau n-ar trebui sa fie subestimata! Imi topeste inima si ma face sa tresalt de fiecare data cand il vad!

7. Te incoronez regina sufletului meu!

8. Te potrivesti perfect in bratele mele, pentru totodeauna!

9. Iti promit sa am grija de inima ta si sa o protejez cu dragoste!

10. Atunci cand ma tii in brate, ma simt de parca as fi in Rai.

11. Chipul tau angelic ma lasa fara cuvinte!

12. Tu esti "acasa" pentru mine.

13. Vocea ta este ca un cantec pentru urechile mele!

14. Sunt convins ca miracolele exista, pentru ca eu te-am intalnit pe tine!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.