Carismaticul Salih Bademci (Fikret), joaca alaturi de sotia sa in serialul "Mireasa din Istanbul"! Iata ce cuplu frumos formeaza si in viata reala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 sep 2018, 11:31
video Foto(7)

Salih Bademci si Imer Ozgun traiesc o frumoasa poveste de dragoste inca din anul 2014.

Salih Bademci s-a nascut in 1984, in Izmir, intr-o familie de actori talentati. Dornic sa calce pe urmele parintilor sai, Salih Bademci a urmat studiile Conservatorului de Stat din Istanbul, sectia Actorie, si in anul 1994 a avut prima experienta cinematografica, in filmul "Mıymıntılar Krali", iar in 2007, a interpretat primul sau rol intr-un serial de televiziune, cu personajul Muzaffer.

 

Talentul sau desavarsit l-a recomandat pentru multe alte roluri importante, care i-au adus un succes rasunator. Intre 2010-2013 a jucat in serialul "Tradarea", rolul Hakan care i-a adus un plus de notorietate, in 2014 "Zeytin Tepesi" si "Ulan Istanbul", in 2015 "Kiralık Aşk", iar in 2017 a fost cooptat in productia de succes "Mireasa din Istanbul", care i-a adus un succes rasunator.

 

 

Desi se dedica trup si suflet profesiei sale, Salih Bademci a acordat aceeasi atentie si iubitei sale, Imer Ozgun, care i-a fost alaturi inca din anul 2014, cand au devenit un cuplu solid. Cei doi indragostiti au decis sa isi uneasca destinele in anul 2015, intr-un cadru de poveste, alaturi de rude si de cei mai apropiati prieteni si colegi de breasla.

 

 

Cei doi soti se inteleg perfect atat in viata reala cat si pe platourile de filmare. Acestia joaca impreuna in cel de-al doilea sezon al serialului "Mireasa din Istanbul", unde conform scenariului personajele interpretate se apropie treptat unul de celalalt, sprijinindu-se reciproc. Carismaticul Salih Bademci joaca rolul lui Fikret, care se indragosteste fara sa vrea de sfioasa lui secretara, Esra.