Urmeaza cea mai trista perioada pentru doua cupluri din zodiac

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 22 aug 2021, 09:50

Astrologii au realizat HOROSCOPUL IUBIRII pentru toamna anului 2018 si nu au vesti deloc bune pentru doua dintre cele 12 semne din zodiac. Care sunt cuplurile care se despart:

Scorpion+ Taur

Iti este din ce în ce mai greu sa ramai in aceasta relatie, iar acest lucru se intampla din cauza incompatibilitatii care exista intre tine si cel drag. Simti ca jumatatea ta nu te intelege deloc si ca nu tine cont de dorintele tale.

Desi iti va fi destul de greu in aceasta toamna, vei prefera sa pui capat acestei legaturi nefericite.

Totusi, se pare ca nu va fi tocmai o idee inspirata, deoarece vei simti ca treci prin momente de cosmar fara sufletul tau pereche.

Gemeni+ Balanta

Faptul ca iti place sa fii deschis si sociabil poate fi inteles gresit de catre persoana iubita. Partenerul tau este extrem de gelos si nu poate suporta gandul ca trebuie sa te imparta cu cei din jur.

Din acest motiv, certurile probabil au inceput deja sa apara in relatia de cuplu.

Desi vei trece cu vederea peste aceste crize de gelozie, se pare că acest lucru nu va mai dura mult timp. Vei hotari sa faci acest pas dureros, chiar daca asta te va face sa treci prin clipe de cosmar in aceasta toamna.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.