Reyhan din serialul "Mireasa din Istanbul", una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cum arata Semra Dincer la debutul ei in cinematografie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 01:50
video Foto(5)

Reyhan din serialul "Mireasa din Istanbul" reprezinta o figura emblematica in lumea cinematografiei din Turcia.

Semra Dincer s-a nascut in anul 1965 in Ankara, intr-o familie simpla. Desi nu a ales de la inceput drumul spre arta cinematografica, Semra si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru teatru pe care avea s-o fructifice peste ani.

Semra Dincer a urmat studiile Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Ankara, devenind scriitoare si abia peste ani a realizat ca a venit momentul sa revina la prima sa dragoste- teatrul si a inceput sa se pregateasca in acest sens.

 

 

In anul 1984 a fost cooptata in primul sau serial de televiziune "Kose Donucu", care i-a dus succes si i-a adus notorietate, iar in anul 1998 a jucat in primul ei film artistic "Kaciklik Diplomasi", care a propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite ale vremii.

A continuat sa primeasca roluri atat pozitive, cat si negative, in peste 40 de seriale de televiziune, ajungand sa cucereasca publicul cu farmecul ei aparte.

In anul 2017 a fost cooptata sa joace in serialul "Mireasa din Istanbul", in care a acceptat sa interpreteze rolul Reyhan, mama lui Adem Sezgin. 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.