Top 5 motive pentru a accesoriza un iPhone X

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 sep 2018, 15:10

In cazul in care ai reusit sa iti achizitionezi mult doritul iPhone X, entuziasmul tau este cel mai probabil la cote maxime. Te incanta functiile sale, designul, iti place tot - pana la urma e un telefon pe care ti-l doreai de ceva vreme. Totusi, trebuie sa il si protejezi.

Unii ar spune poate ca accesorizarea cu o folie iPhone X si o husa pentru acelasi model este o ofensa, insa realitatea e cu totul alta. Conform informatiilor oferite de reprezentantii magazinului online de huse si accesorii Stifler.ro, iata un top 5 al motivelor pentru care asemenea achizitii sunt cu siguranta de dorit.

1. Display-ul a ramas componenta cea mai sensibila

In ciuda incercarilor de a face smartphone-urile tot mai rezistente, exista o componenta care a ramas foarte sensibila la socuri si lovituri de orice fel. Display-ul - pentru ca despre acesta este vorba - poate fi foarte usor zgariat, fisurat sau spart in totalitate. Pentru a-i oferi protectie suplimentara acestei componente atat de sensibile, specialistii Stifler.ro recomanda instalarea unei folii iPhone X, alaturi de o husa corespunzatoare.

2. Aspectul poate fi imbunatatit

Chiar daca exista multe voci care spun ca husele afecteaza aspectul telefonului, in fapt cu ajutorul unui asemenea accesoriu acesta poate fi imbunatatit. Rolul de protectie este dublat astfel de cel al unui design deosebit, care poate fi ales conform cu stilul posesorului.

Cei interesati pot gasi in gama de produse de la Stifler.ro diverse modele de huse iPhone X, alaturi de folii de protectie pentru display abia sesizabile, care vor completa rolul protector si vor mentine la un nivel mai scazut riscul de zgariere/fisurare/spargere a display-ului.

3. Se mentine mai mult timp aspectul de telefon nou

Cei care apreciaza cum arata iPhone X vor incerca sa ii pastreze pentru o perioada cat mai indelungata aspectul impecabil. Chiar daca achizitia este proaspat facuta, poate la un moment dat vor dori sa vanda telefonul pentru a-si cumpara un alt model de generatie noua. Intr-o astfel de situatie conteaza foarte mult ca aspectul smartphone-ului sa fie pastrat impecabil. Acest obiectiv poate fi indeplinit cu accesorizarea corespunzatoare, respectiv o husa si o folie iPhone X, pastrandu-se astfel si o valoare mai ridicata a telefonului in cazul in care se va cauta un cumparator pentru acesta.

4. Investitie protejata cu costuri minime

Achizitia unui iPhone X nu este una care sa fie trecuta usor cu vederea, chiar si pentru o persoana cu venituri peste medie. In plus, costurile reparatiilor in caz de defectiuni pot fi de asemenea destul de ridicate, ceea ce inseamna ca este cu atat mai important ca investitia initiala sa fie protejata.

Din fericire, solutii exista si sunt disponibile intr-o gama variata pe site-ul www.stifler.ro. Numeroase modele de huse, dar si folii de protectie pentru iPhone X pot fi regasite aici la preturi foarte accesibile, comparativ cu cel al telefonului in sine. In acest fel, investitia initiala poate fi protejata cu costuri minime.

5. Stil functional si practic

Un alt motiv pentru care accesorizarea unui iPhone X cu o husa si o folie este recomandata se refera la faptul ca smartphone-ul poate sa capete in acest fel un stil mai functional, mai practic.

Daca luam ca exemplu husa All Inclusive Premium pentru iPhone X de la Stifler.ro, rolul acesteia este unul multiplu. Protectia este pe primul plan, insa cu ajutorul acestui model de husa se defineste si un stil practic al telefonului. Compartimentele permit pastrarea cartilor de vizita, a cardurilor, a cartii de identitate sau chiar a bancnotelor, ceea ce simplifica lucrurile pentru utilizator, care nu va mai fi nevoit sa poarte portofel in unele situatii.

Protectie a investitiei, aspect imbunatatit, functionalitate si stil practic - acestea sunt motive mai mult decat intemeiate pentru a achizitiona o husa si o folie iPhone X. Cei interesati de astfel de achizitii pot sa verifice colectiile disponibile in cadrul magazinului online Stifler.ro. Aici vor putea fi gasite optiuni care sa se plieze pe orice preferinte si gusturi, la preturi accesibile.

In special pentru un model destul de pretentios precum iPhone X, asemenea solutii de protectie se justifica pe deplin. Daca intr-o alta perioada husele si foliile erau privite doar ca un moft, in prezent acestea au trecut la rangul de necesitate si isi dovedesc utilitatea in situatii din cele mai diverse.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.