Actrita Marilena Chelaru, declaratie sfasietoare: ''Voi muri, ma duc la Dumnezeu...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 23:10

Marinela Chelaru se confrunta cu probleme grave de sanatate. Indragita actrita care a facut parte din grupul de comedie Voua a suferit un infarct in urma cu sase luni, dar si o operatie la inima, insa, din pacate starea sa de sanatate nu s-a imbunatatit.

Marinela Chelaru, in varsta de 59 de ani, a vorbit despre perioada grea prin care a trecut in ultimul timp si a declarat ca s-a impacat cu gandul propriei morti:

Acum ma simt mai rau decat dupa operatie am facut infarct si am facut operatie pentru ca acum ma uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, ii spuneam si doctoritei, imi zicea ca sunt atacuri de panica, iar eu nu sunt plangacioasa.

Si mie mi se pare aiurea sa am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rau de moarte, nu stiu cum e cand mori. E groasa, asta e, ma duc si aia e. Voi muri, voi muri, ma duc la Dumnezeu.”, – a declarat Marinela Chelaru

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.