Daca ai aceste 3 incaltari in garderoba, nu trebuie sa-ti faci griji pentru iarna!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 sep 2018, 15:30

Sezonul rece a inceput cu temperaturi destul de joase, ce au luat prin surprindere doamnele si domnisoarele care inca mai visau la zilele calde de vara! Ca sa eviti ca acest lucru se se intample pe viitor, acum este momentul potrivit sa-ti achizitionezi incaltamintea potrivita pentru iarna!

O singura pereche de incaltari nu va fi indeajuns pentru cele trei sau patru luni de vreme capricioasa, mai ales ca nu se va potrivi tuturor activitatilor pe care este posibil sa le desfasori. Un motiv pentru care este indicat sa iti faci cumparaturile inca de pe acum este faptul ca poti profita de preturile accesibile la incaltaminte de dama din piele naturala, cel mai recomandat material pentru calitatea si rezistenta de care da dovada! In plus, nu risti ca stocurile sa fie epuziate, mai ales la perechile tale preferate, si iti poti alege modelele care se potrivesc stilului tau personal!

Avand incaltamintea potrivita, te vei bucura de confort si de tinute superbe pe tot parcursul iernii

Cizme

Cand se gandesc la incaltamintea adecvata pentru temperaturile scazute, majoritatii femeilor le vin in minte cizmele. Pe buna dreptate! Clasicele incaltari inalte, care pastreaza piciorul uscat si ferit de frig, sunt potrivite atat pentru tinute clasual, cat si mai elegante. Poti incalta unele cu toc, peste genunchi, pentru evenimente formale, iar pentru purtarea de zi cu zi, alege cizme din piele pentru femei cu talpa joasa. In privinta articolelor vestimentare pe care le poti combina cu modelele de cizme nu trebuie sa iti faci griji: de la fuste, rochii si pana la pantaloni din stofa sau jeansi, ai libertatea de a alcatui tinute superbe pentru diferite ocazii! 

Bocanci

Bocancii care trec de glezna, cu talpa cauciucata potrivita pentru a strabate orice fel de sol anevoios ai putea intalni in drumul tau nu numai ca inca sunt in top, dar sunt recomandati mai ales pentru rolul practic pe care il au. Daca cizmele, in unele situatii, pot aluneca pe gheata, cu o pereche de incaltari „ca de armata” nu vei intampina astfel de probleme! Acestia pot fi purtati zi de zi, mai ales daca stilul tau vestimentar se apropie de o tematica urbana, dar nu numai! In plus, pentru calatoriile la munte, nu exista incaltari mai adecvate decat bocancii. Asadar, o pereche este absolut necesara in garderoba ta! 

Ghetele

In general, ghetele au un aspect elegant, insa inaltimea lor nu depaseste cu mult glezna. Majoritatea modelelor pot fi purtate atat la rochii si fuste, cat si la pantaloni ori salopete. Sunt foarte potrivite pentru zilele ploioase sau cele uscate, in care temperaturile nu sunt atat de prietenoase. Te vei bucura de un confort sporit, de caldura, dar si de outfituri exact pe gustul tau! 

Nu uita sa alegi materiale comode, dar rezistente, precum este pielea naturala, dar si perechi imblanite, pentru a fi total protejata de frig! In acest fel, temperaturile scazute nu te vor impiedica sa te imbraci asa cum doresti si nici sa renunti la activitatile preferate! 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.