Dans periculos, in aceasta seara, la “Vulturii de Noapte”! Alex Nedelcu a dansat mai sexy ca niciodata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2018, 11:02
video Foto(7)

Imagini incendiare in aceasta seara, de la 23:15, la “Vulturii de Noapte”, emisiune prezentata de Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav.

Fostul concurent de la “Exatlon”, Alexandru Nedelcu, care este de profesie dansator, isi face aparitia in platoul “Vulturii de Noapte”, mai sexy ca oricand, pentru a ne oferi un dans absolut naucitor. Reactia lui Giani Kirita, in momentul in cand isi revede fostul adversar, este memorabila. 

 

 

“Sa stii ca nu pot sa il stapanesc mult! Stiu ca ai pregatit ceva special pentru Giani, asa ca, <fa-ti> talentul!”, ii transmite Catalin Cazacu, lui Alex. 

Pe renumitul hit international “Pony”, Alex Nedelcu face o demonstratie de dans, fabuloasa. La finalul reprezentatiei, Carmen Negoita a marturisit: “M-au luat toate caldurile! (…) Trebuie sa o iei mai usor, la inceput!”.

 

 

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 23:15, late night show-ul care da startul unui weekend perfect, “Vulturii de Noapte”, cu inegalabilii Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.