Cele 3 zodii care renasc din propria cenuşă în 2019

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2018, 11:45

Unele perioade din viaţa noastră sunt mai bune, altele cu adevărat groznice.

Şi e normal să fie aşa. La fel cum e normal să ne ridicăm după ce problemele ne pun la pământ, să ne scuturăm de praf şi să o luăm de la capăt, de fiecare dată, chiar dacă nimeni nu ne mai dă nicio şansă.

Pentru trei zodii, anul 2019 va fi transformator. Vor lăsa în urmă regretele, frustrările şi neîncrederea pentru a începe o nouă viaţă, mai simplă şi mai senină.

 

Leu

Căzuţi pradă problemelor de zi cu zi, Leii au uitat, la propriu, ce-şi doresc cu adevărat de la viaţă. Dorinţe şi sentimente ascunse timp de ani întregi ies acum la suprafaţă, iar retrăirea lor este aproape înspăimântătoare.

 

În timp ce unii prieteni au ajuns, poate, în alte etape ale vieţii, leii sunt nevoiţi să se adune bucată cu bucată şi, partea cea mai rea, fără ca nimeni să le ofere timp pentru asta.

Nu mică va fi mirarea când aceşti nativi vor renaşte într-un mod spectaculos pe toate planurile vieţii, chiar sub ochii celor care începeau, deja, să-i considere fără viitor. Va fi greu, dar nu imposibil.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.