Singurul semn zodiacal care iubeste aceeasi femeie pana la moarte

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 19:00

Se spune ca zodiile de Pamant ar fi cele mai fidele si stabile, in timp ce zodiile de Aer sunt cele mai nestatornice in dragoste.

Cea mai statornica zodie de Pamant

Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt, in general, familisti, traditionalisti si foarte atasati de copii. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate in dragoste.

Nativii Capricorni nu divorteaza niciodata, iar, daca sunt obligati sa facă acest pas, o fac mai mult din mandrie, dar inima lor ramane tot langa omul iubit. Un Capricorn nu se implica intr-o relatie decat daca stie ca va dura pentru totdeauna.

Cea mai fidelă zodie de Aer

Dintre Gemeni, Varsatori si Balante, doar ultimele capata un vot de incredere, cand vine vorba de statornicie si fidelitate. Nativii din Balanta reusesc sa aiba relatii lungi deoarece, pentru ei, nu conteaza doar pasiunea si distractia, ci si prietenia si increderea. Ei stiu sa pretuiasca fidelitatea partenerilor lor si sa raspunda cu aceeasi moneda.

Cea mai stabilă zodie de Foc

Se spune ca inimile Berbecilor, Leilor si Sagetatorilor sunt cele mai nestatornice si sentimentele lor, cele mai calatoare. Cu toate ca aceasta afirmatie a devenit un cliseu, ea contine un mare sambure de adevar.

Dar dintre cele 3 semne de Foc, surprinzator, Leii sunt cei mai fideli. Le ia mult timp pana recunosc dragostea si pana cand ofera la randul lor dragoste.

Cea mai iubitoare zodie de Apa

Racii, Scorpionii si Pestii sunt foarte generosi cu sentimentele lor, chiar daca nu lasa pe oricine sa le citeasca in suflet. Dar recordul cu cele mai lungi si stabile casnicii il detin Scorpionii.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.