Recunoasteti micuta din imagine? Este una dintre cele mai indragite actrite din distributia serialului "Bahar: Viata furata"! Astazi are deja propria familie si viseaza sa devina mama!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2018, 14:06
video Foto(5)

Ceren Moray (Efsun din serialul "Bahar: Viata furata") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Ceren Moray s-a casatorit anul trecut si a decis sa se dedice casniciei sale, insa nu a renuntat nici la cariera sa stralucita.

Pentru Ceren Moray, anul trecut a fost unul extrem de agitat deoarece s-a ocupat intens de organizarea celui mai important eveniment din viata sa si a pregatit in detaliu intregul desfasurator al momentelor nuntii sale. Aceasta si-a dorit ca nunta ei sa fie asa cum a visat si ales o locatie exclusivista din Bodrum, intr-un resort exclusivist de pe malul marii, cu un decor de poveste.

 

Ceren Moray si Nicco s-au cunoscut in urma cu aproape trei ani, intr-un club de noapte din Barcelona, unde lucra ca degustator de coniac. Tanarul s-a indragostit iremediabil si a venit dupa ea la Istanbul si s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste.

La un an de la casatorie, Ceren Moray a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini de suflet de la nunta sa, devenind usor nostalgica cu gandul la cele mai frumoase momente. 

 

"A trecut un an! Asta a fost povestea mea! 1 an mai târziu, în acelaşi loc astăzi, cu acelaşi barbat, in timp ce ne faceam multe promisiuni unul altuia! Multumesc pentru momentele minunate!", a scris Ceren Moray.

De curand, celebra actrita a publicat si o imagine din vremea copilariei sale, semn ca Ceren isi doreste enorm sa devina cat mai curand si mamica.