Cagatay Ulusoy, asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! Cum a reusit celebrul actor sa se remonteze dupa scandalul drogurilor in care a fost implicat? Iata ce revenire spectaculoasa in atentia publicului pregateste!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 nov 2018, 16:42
video Foto(6)

Cagatay Ulusoy a devenit cunoscut publicului din Romania, datorita rolurilor de exceptie jucate in seriale precum "Feriha", sau "Yaman"!

In urma cu doar cinci luni, Cagatay Ulusoy a trecut prin cele mai cumplite momente ale vietii sale, deoarece a primit sentinta in dosarul drogurilor, in care fusese implicat in 2013, alaturi de alti colegi de breasla. Desi a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, indragitul actor a gasit puterea de a se aduna si de a se concentra si mai mult pe profesia sa. Cagatay a primit propunerea de a juca primul sau rol intr-un serial pe o platforma digitala si a acceptat fara sa stea pe ganduri, considerand o provocare pentru cariera sa.

 

Serialul "Protector" spune povestea unui tanar, pe nume Hakan, personaj interpretat de Cagatay Ulusoy, care descopera ca are puteri supranaturale. Trebuie sa invete sa isi foloseasca abilitatile pentru a proteja orasul si intreaga umanitate de fortele raului care vor sa distruga Istanbulul.

 

 

Desi initial fanii actorului s-au temut ca difuzarea serialului va fi amanata din cauza scandalului in care acesta fusese implicat, se pare ca lucrurile nu au scapat de sub control, iar

serialul va intra in curand pe platforma Netflix. De curand, a fost difuzat trailerul oficial al serialului "Protector", care deja a incitat imaginatia fanilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Sevgili renkli basın, sizin o yalan haberinizin ben aq Emeği geçen herkese çok teşekkürler, harika bir sett

O postare distribuită de Can Evrenol (@canevrenol) pe

 

Taguri: