Carismaticul Burak Ozcivit, schimbare radicala de look! Celebrul actor are o infatisare din ce in ce mai salbatica! Iata la ce anume a fost nevoit sa recurga pentru cel mai recent rol!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2018, 13:32

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Desi in ultima vreme a declarat ca isi doreste sa revina pe micile ecrane cu un rol intr-un serial de dragoste, celebrul actor Burak Ozcivit a spus "da" rolului principal din productia "Osman Gazi". Indragitul serial istoric "Dirilis Ertugrul" lasa locul serialului "Osman Gazi" (sau "Osman Bey"), reprezentand conform istoriei, o continuarea, deoarece personajul central "Osman Bey" va prelua conducerea statului dupa moartea tatalui sau, "Ertugrul Bey".

 

 

Pregatirile sunt in toi. Platoul s-a construit, pe o suprafata foarte mare, in partea asiatica a Istanbulului. O echipa lucreaza la confectionarea costumelor. Inclusiv noul look al celebrului actor Burak Ozcivit indica faptul ca acesta se pregateste pentru rolul Osman, care se anunta unul extrem de dificil, dar si fascinant in acelasi timp.

 

 

Personajul Osman, care va fi interpretat de Burak Ozcivit reprezinta o figura impozanta in istoria Imperiului Otoman. Osman Bey s-a nascut in 1258 si a mostenit titlul de bei („guvernator”, in limba turca "bey") de la tatal sau, Ertugrul (Ertogrul) care la randul sau mostenise titlul de tatal sau (Suleyman Sah). Osman I a devenit in 1281 conducatorul statului Sogut. Infiintarea imperiului isi are originea in cucerirea tribului turc Eskenderum si in 1301–1303 a orasului Eskisehir (in turca: „orasul vechi”), desi Osman declarase independenta micului sau stat, Principatul Otoman, fata de statul selgiucid.

Osman este considerat fondatorul Imperiului Otoman.

 

Taguri: