EXATLON. Faimosii vor sa ii tina cat mai mult timp pe Razboinici la baraca! In aceasta seara, de la 19:45, se va disputa jocul pentru vila

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2018, 13:48
video Foto(5)

In aceasta seara, de la ora 19:45, cea mai iubita competitie sportiva televizata continua, cu o miza uriasa, in unul dintre cele mai importante jocuri de la “Exatlon”.

Faimosii si Razboinicii isi dau intalnire astazi pe teren, pe un traseu dificil, cu modificari importante inainte de final, totul pentru premiul echipei invingatoare: vila. 

Pe langa conditia fizica, un factor important in mentinerea unui tonus mental adecvat pentru adjudecarea punctelor este si confortul vilei, astfel ca in aceasta seara, la jocul pentru vila, concurentii celor doua tabere vor da totul pe teren. Dupa mai bine de o saptamana de cand stau la baraca, Razboinicii sunt mai motivati ca oricand sa castige premiul, iar Faimosii, care se bucura de confortul vilei, tot mai dornici sa isi vada adversarii

ingenuncheati. 

“Nu vrem sa plecam de aici (n.r. din vila)! La fel cum o spun de fiecare data, suntem optimisti!”, spune Cristina Nedelcu, concurenta din echipa Faimosilor.  

“Pentru mine, acesta este cel mai important joc, asa ca vreau sa dau totul impreuna cu echipa mea pentru a castiga”, afirma razboinica Naomi. 

Cel de-al unsprezecelea joc pentru vila se va disputa diseara, la ora 19:45, Razboinicii isi doresc din toata inima sa iasa de la baraca si sa isi trimita adversarii in locul lor.

Dupa discutiile aprinse intre coechipieri, inaintea ultimei eliminari din echipa lor, Razboinicii vor incerca sa se redreseze si sa isi uneasca fortele, ca o adevarata echipa. Ramane de vazut daca acestia au facut alegerea corecta, nominalizand-o la duel, spre eliminare, pe Simia Taran, cea pe care o considerau ca fiind concurenta care provoca scandaluri. 

 

Nu ratati un nou episod “Exatlon”, plin de adrenalina si incarcatura emotionala, in aceasta seara, de la ora 19:45, numai la Kanal D!

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.