Astrologul Radu Stefanescu: ce zodii au noroc in anul 2019. Teoria ciclurilor. Horoscop

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 oct 2018, 10:32

Horoscop Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase in anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronica.

S-au luat un numar de personalitati, de pe tot globul, de la jumatatea secolul XX, cate 215 pentru fiecare zodie, adica 2.580 de persoane cu o biografie stiuta si s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, in anul 1959. 

Horoscop Pe 25 septembrie s-au nascut William Faulkner, Dmitri Şostakovici, Michael Douglas, Robert Bresson, Mark Hamill, Christopher Reeve, Panait Cerna, Calin Turcu, Simion Pop, Maria Tanase.

Horoscop În calendarul crestin ortodox sunt Sfintii: Eufrosina, Pafnutie Egipteanul, Serghei de la Radonej.

Horoscop În „Kalendar” este a doua zi a Filipilor de toamna, a serbarilor Lupilor. Teclele Berbecilor, incepute ieri, continua!

Anul 2019 este un an al NOROCULUI. Doar este Anul Porcului! Şi in limba romana exista vorba ”ai noroc porcesc” sau ”ai noroc ca porcul”! Dar, nu tot timpul si nu la toate zodiile!

Pentru intocmirea horoscopului pe zodii si global pentru anul 2019 am luat in considerare teoria astrologiei crestine a cardinalului Pierre d’Ailly. El considera ca exista o corespondenta ciclica intre tipurile de evenimente din istorie si conjunctura astrala. Adica, ”ce a fost, o sa mai fie!”

Cu mult timp inaintea lui, cu vreo doua mii de ani, chinezii ajunsesera la aceiasi concluzie. Teoria ciclurilor. Zodiacul chinezesc se bazeaza pe zodiile zoomorfe de lungimea unui an, intre Lunile noi respective, dar are un ciclu de 60 de ani in care se repeta zodia si elementul respectiv, adica apa, lemn,

foc, pamant, metal. Anul 2019 este anul Porcului de Pamant, negativ. Ani ai Porcului de Pamant, negativ, au mai fost anii 1959 si 1899. 1959 seamana cu 1899! Ani de trecere, nu au fost razboaie mondiale, sau catastrofe majore. Ani, norocosi! Conform teoriei ciclurilor sunt foarte mari sanse ca si anul 2019 sa fie un an asemanator cu anul 1959. Astept sa mi se comunice din Hong Kong care este culoarea anului 2019, hotarata de cei 12 Întelepti ai Chinei.
De obicei, Consiliul Înteleptilor se tine in prima jumatate a lunii octombrie, in fiecare an. Sa traim si o sa vedem!

BERBEC

Ziua de astazi este favorabila in toate, mai putin in domeniul sentimental. Niciun obstacol in perspectiva, negociaza, cauta aliante si accepta, daca nu se poate altfel, mici compromisuri. O posibila intalnire importanta la mijlocul zilei, la pranz, te poate face sa iti freci mainile de multumire.

Un mic amanunt te enerveaza disproportionat. Ceva legat de o constructie, de apartament, de camin, locuinta- in general.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.