Probe de foc pentru invitati, in aceasta seara, la “Vulturii de noapte”

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 oct 2018, 11:42

Patrizia Paglieri, Chef Foa, Amna si Dan Helciug sunt invitatii noii editii “Vulturii de noapte”, in aceasta seara, de la ora 23:15, pentru a da startul unui weekend perfect, alaturi de moderatorii show-ului - Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav.

Entuziasmati, cu o energie pozitiva debordanta, carismaticii prezentatori isi supun invitatii la tot felul de teste, care de care, mai amuzante. 

Trei jocuri le-au pregatit vulturii invitatilor lor, iar fiecare dintre acestea a starnit o atmosfera incendiara, in platoul show-ului. Proba “joaca cu balonul” i-a facut pe invitati sa “isi iasa din minti”, starnind amuzamentul celor prezenti. Separate in doua echipe, Chef Foa cu Patrizia, si  Amna cu Dan Helciug, vedetele intra in joc.

“Sa ne jucam! (…) Va imaginati ca acest balon ca este ca <relatia voastra>. Atata timp cat in <relatia> voastra totul este numai lapte si miere, balonul este frumos, suplu … In momentul in care nu faci ceea ce trebuie, el se umfla, se umfla si … explodeaza. (…) Eu pun intrebari, iar voi trebuie sa raspundeti corect cat mai repede, altfel balonul se umfla … !”, le-a explicat Victor Slav invitatilor sai. 

Tirul intrebarilor a inceput, iar echipele s-au intrecut in raspunsuri, care de care mai rapide si … nastrusnice. Nelipsitele momente amuzante, dar si situatiile imprevizibile au facut deliciul publicului, in platoul “Vulturii de Noapte”. 

“Cat masoara cea mai lunga barba a unei femei”, “Cat cantareste cel mai greu om din lume” sau “Cate buline are o gargarita”, au cateva dintre intrebarile care i-au pus in incurcatura pe invitati.

Cum s-au descurcat invitatii la testele propuse de vulturi, aflati in aceasta seara, de la 23:15, la “Vulturii de Noapte”, late night show moderat de Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.