Parchet laminat pentru locuinta ta - Ramane o optiune buna si in 2018?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 oct 2018, 15:05

In ultimii ani, numeroase persoane s-au aratat din ce in ce mai interesate de ideea reamenajarii locuintelor datorita diversitatii de optiuni disponibile in materie de materiale de constructie, finisaje si accesorii utile pentru asigurarea confortului necesar.

Parchetul joaca un rol esential intr-un astfel de scenariu. Acesta poate pune bazele unei reamenajari de succes sau poate da startul unui proiect care va fi extrem de dificil de dus pana la capat. 

Din acest motiv, este esential sa facem alegerea corecta de la inceput pentru a ne asigura ca tot ceea ce includem in locuinta noastra va fi de calitate, rezistent si durabil pe termen lung. Astfel, intrebarea la care ne propunem sa gasim raspunsul corect astazi este urmatoarea: 

Ramane parchetul laminat o optiune buna pentru locuintele noastre si in acest an?

Cele mai bune modele de parchet laminat de la e-fox.ro si alti furnizori de renume au reprezentat intotdeauna un produs la indemana oricui. Avand acces la o gama extrem de variata de optiuni din aceasta categorie, cei care doresc sa isi reamenajeze locuinta prefera de cele mai multe ori sa opteze pentru aceasta varianta convenabila atat din punct de vedere calitativ cat si in ceea ce priveste costurile necesare achizitiei si montajului. 

Care sunt avantajele folosirii parchetului laminat? 

Pe langa faptul ca aceasta optiune este una comoda, parchetul laminat fiind usor de gasit, de asortat si de montat, acum exista si numeroase modele de parchet de calitate net superioara celui utilizat in trecut. 

Fiind realizat 80% din lemn, echipat cu o suprafata rezistenta si construit cu ajutorul celor mai avansate tehnologii din domeniu, cel mai bun parchet laminat ramane optiunea ideala si pentru cei interesati de reamenajarea casei lor in 2018. 

Beneficii pentru caminul personal

Iata care sunt cele mai importante beneficii de care beneficiaza cei care aleg parchetul laminat pentru casa lor:

Acest tip de parchet este usor de gasit in magazinele specializate, fiind in acelasi timp practic, usor de montat si de intretinut.

Parchetul laminat este versatil, oferind o gama diversa de optiuni utilizatorului atat in ceea ce priveste coloristica disponibila cat si gama de esente de lemn din care poate fi confectionat.

Cele mai noi modele de parchet laminat asigura confortul necesar utilizatorilor, fiind confectionate din lemn in proportie de 80%.

Daca in trecut, modelele de parchet laminat disponibile nu asigurau cea mai buna izolatie termica sau fonica, in prezent, optiunile pe care le aveti la indemana sunt net superioare din acest punct de vedere. 

Parchetul nu reprezinta un tip de accesoriu pe care dorim sa il schimbam des, motiv pentru care rezistenta acestuia pe termen lung este factorul care ne influenteaza de cele mai multe ori decizia finala. Din acest punct de vedere, se poate spune ca parchetul laminat este durabil in timp datorita placilor cu miez foarte dens utilizate pentru confectionarea acestuia. 

Rezistenta buna la impact si presiune reprezinta unul dintre avantajele supreme ale acestui tip de pardoseala, chiar si atunci cand acesta este montat in spatii in care activitatea este una intensa.

Cele mai bune modele de parchet laminat din 2018 includ o suprafata dura sigilata si un invelis rezistent care fac fata cu succes unor probleme esentiale pe termen lung precum mentinerea unei locuinte curate, prin reducerea riscului de inmultire a bacteriilor.

Parchetul laminat poate fi instalat cu usurinta chiar si in cadrul unui proiect DIY de reamenajare interioara. Acesta nu necesita urmarirea unor pasi complicati pentru instalare si ai nevoie doar de cateva unelte necesare pentru a te asigura de succesul montajului realizat.

Fibra lemnoasa compresata regasita in cazul celor mai bune modele de parchet laminat disponibil in 2018 transforma aceasta optiune populara intr-o varianta sustenabila pe termen lung. 

Daca inainte acest tip de pardoseala reprezenta o optiune preferata de utilizatori in special datorita costurilor sale rezonabile in comparatie cu celelalte optiuni, in 2018, cele mai noi modele disponibile ofera o gama mult mai diversificata de beneficii utilizatorilor. Acum puteti miza si pe calitate, rezistenta si durabilitate sporita in cazul parchetul laminat pentru locuintele voastre. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.