Bursucu si-a botezat fetita in acest weekend! Imagini in exclusivitate de la ceremonia religioasa si de la petrecerea ce i-a urmat veti putea urmari astazi, la Teo Show

Autor: Bogdan Mihai Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2018, 15:46

Bucurie imensa pentru Bursucu in acest weekend!

Fericitul tatic si partenera de viata a acestuia, Andreea, si-au botezat fetita. Micuta Anays Maria a  fost in centrul atentiei si a atras admiratia tuturor prin dragalasenie. 

Ceremonia religioasa incarcata de emotie a fost completata cu o petrecere pe cinste la care au participat membri ai familiei celor doi parinti, prieteni  apropiati si colegi ai cuplului. 

Muzica buna, invitati unul si unul, dans, tinute stralucitoare, in ton cu acest eveniment atat de special, toate acestea au facut din botezul micutei Anays Maria un eveniment memorabil pentru cei prezenti. 

Mai multe detalii din mjlocul atmosferei emotionante de la botetul fetitei lui Bursucu, declaratii in premiera despre intamplari de la ceremonie si de la petrecerea ce a urmat acesteia puteti urmari astazi, in exclusivitate, la Teo Show, de la 15:00, numai la Kanal D.