Cum pui un barbat cu botul pe labe, in functie de zodia lui

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2018, 11:55

Ai nevoie de un mic truc prin care sa-l faci pe barbatul de care te-ai indragostit sa te adore? Iata cum reusesti sa-l seduci, in functie de zodia lui!

Balanta (23 septembrie- 22 octombrie)

Balantele iubesc tot ceea ce e frumos, senzual si artistic. Organizeaza o intalnire care include o tinuta eleganta, sampanie si muzica clasica. Si pentru ca a venit vorba de muzica, un concert este o invitatie excelenta pentru a sparge gheata. Primul sarut este foarte important pentru acesti nativi, asa ca trebuie sa te asiguri ca esti cat se poate de senzuala.

 

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Poate fi destul de dificil sa seduci un barbat din zodia scorpionului pentru ca acesti nativi au un fel misterios de a reactiona, astfel cu greu iti dai seama ce simte de fapt. Iar daca zaresti un zambet sarmant pe buzele barbatului tau preferat, esti pe calea cea buna. Nu ai nevoie de prea multe cuvinte pentru ca se pricepe de minune sa citeasca limbajul trupului.

Arata-i prin atingeri senzuale ce vrei de fapt si cu siguranta va intelege...

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.