[Video] Cum sa castigi marele premiu la Loto. El a reusit de 7 ori. SECRETUL care te face milionar

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 oct 2018, 12:37

Se spune ca sunt mai multe sanse sa fii lovit de fulger, decat sa castigi la loterie. Ei bine, nu este chiar asa...

Richard Lusting, din Florida, Statele Unite, fost baterist, este celebru pentru ca a devenit milionar castigand de sapte ori marele premiu la Loto. Lusting este o legenda in lumea loteriei, averea sa ajungand la peste un milion de dolari, bani pe care i-a investit intr-o casa frumoasa, intr-o masina de lux si intr-o mica afacere. Unii il numesc norocos, dar el spune ca norocul nu are nimic de a face cu nimerirea numerelor castigatoare.

„Detest cuvantul <noroc>. Norocul nu are nicio legatura cu tot ce mi s-a intamplat. Cei care se bazeaza pe noroc, nu fac altceva decat sa se pacaleasca singuri ”, a spus Lusting, intr-un interviu acordat publicatiei clickorlando.com.

La inceput, americanul juca la Loto si pierdea, ca toti ceilalti.

Eram la fel ca ceilalti cand am inceput sa joc in Florida.

Cumparam bilete, la fel cum faceau si ceilalti. Si, din pacate, tot la fel ca ceilalti, pierdeam mereu
”, a spus barbatul.  Pana cand, intr-o buna zi, a inceput sa se gandeasca serios la ce ar putea face pentru a-si mari sansele de castig si a pus pe foaie tot ce a functiona si ce nu cand alegea numerele.

Dupa un timp, totul parea sa capete sens.

Metoda parea ca functioneaza. Am inceput sa castig 5 dolari, 50 de dolari, apoi 500 si chiar 5000 de dolari. Am continuat sa joc si am castigat, pentru prima data, premiul cel mare ”, a adaugat Lusting. Dar acesta nu avea sa fie singurul castig, Lusting continuand sa castige  marele premiu de inca sase ori. Astfel s-a gandit sa scoata o carte cu sfaturi despre cum poti sa isi maresti sansele de a castiga marele premiu.
Carte care, dupa spusele sale, a ajutat deja mai multe persoane sa castige.

Cele trei reguli de baza ale lui Lusting:

  1. Stabilesti-va un buget pe care vreti sa il investiti in biletele de loterie. Si nu il depasiti niciodata.
  2. Documentati-va cu privire la castigurile din trecut si cumparati mereu bilete din locurile unde sunt mai multe premii ramase.
  3. Nu luati niciodata mai putin de 10 bilete. Si acestea trebuie sa fie mereu din acelasi lot.
  4. Cand alegeti numerele, nu alegeti doar numerele care simbolizeaza evenimentele importante din viata - cum sunt datele de nastere. Pentru ca asa va limitati doar la numerele de la 1 la 31.

Tratati totul cu seriozitate. Ganditi-va ca trebuie sa munciti si sa perseverati pentru a castiga.

Eu nu va pot garanta ca veti castiga, dar va spun sigur ca va puteti ari cosniderabil sansele de castig ”, a incheiat Lusting.