Mesajul care l-a facut sa planga pe Giani Kirita, chiar inainte de plecarea in Republica Dominicana, la Exatlon: “Tati, esti cel mai bun!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2018, 11:55

O editie speciala “Vulturii de noapte”, plina de emotii, incepe in aceasta seara, de la ora 23:15.

Pentru ca este ultima editie “Vulturii de noapte” in care Giani se mai afla alaturi de colegii si prietenii sai, Catalin si Victor, inainte de plecarea  la “Exatlon”,  acestia s-au gandit sa ii ofere o seara de neuitat. 

 

 

Vulturii Cazacu si Slav, prezentatori ai show-ului, alaturi de Lili Sandu, Raluca Ionescu (Mandinga – n.r.),

Vasile Calofir si Bogdan Vladau, invitatii acestei editii speciale, dau ce au mai bun pentru ca show-ul din aceasta seara sa fie unul memorabil. Se canta, se danseaza, se glumeste la maximum, totul pentru ca plecarea lui Giani Kirita sa fie marcata cum se cuvine.  

Unul dintre momentele care ii starnesc emotii puternice, greu de controlat, chiar si pentru “invincibilul”  Giani Kirita, este atunci cand vulturul primeste mesajul transmis de fiul sau, Marco.

Lacrimile isi fac aparitia pe obrajii vulturului, inca de la primele cuvinte micutului.

 

 

“Tati, esti cel mai bun! Sa fii la fel de <rau> si autoritar, asa cum ai fost si in teren. (…) Te iubesc mult! O sa fiu cu ochii pe tine si o sa-mi fie dor de tine”, i-a transmis Marco, tatalui sau.

Nici Catalin Cazacu si Victor Slav nu s-au lasat mai prejos atunci cand si-au asternut gandurile pe hartie pentru a-i transmite lui Giani ce inseamna el pentru fiecare dintre ei.  

 

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 23:15, “Vulturii de noapte”, o editie unica, dedicata lui Giani Kirita, vulturul care va reveni la “Exatlon”, in postura de antrenor.