Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018. Scorpionul şi Vărsătorul trec prin marea schimbare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 oct 2018, 11:25

Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018.

Berbec

Între 13 şi 14 octombrie seara, efort de a debloca mecanismele care să le permită intrarea în posesie a unor bani sau bunuri, demersuri menite să protejeze nişte avantaje. Nu acceptaţi compromisuri şi nu complicaţi situaţia dată prin intervenţii colaterale sau la limita legii care pun în pericol integritatea sumei sau şansa de a o primi efectiv (a promite cuiva o cotă, de exemplu, din valoarea câştigului obţinut ca recompensă pentru intervenţiile făcute pentru obţinerea ei).

Posibile reproşuri primite de la prieteni sau, invers, adrese de ei acolo, din motive băneşti. Dorinţa de a lua legătura cu persoane şi reprezentanţi ai unor instituţii din străinătate. 

 

Taur

Între 13 şi 14 octombrie seara, complicată va fi evoluţia tuturor tipurilor de discuţii, explicaţii şi tentative de apărare a nativilor în faţa unor acuzaţii. Multe dintre „atacuri' vor fi nefondate, ele bazându-se pe răstălmăcire şi rea-credinţă.

Uneori, ar putea fi vorba de coalizarea duşmanilor împotriva câte unui Taur. Evoluţie periculoasă în plan procesual. Atenţie la ce spun şi cum se poartă martorii (duplicitar sau de rea-credinţă), la felul în care se desfăşoară o procedură (anchetă, cercetare, audiere, strângere de probe). Nu este momentul pentru a se încheia acorduri scrise: ele vor conţine clauze abuzive, „şmecherii' menite să fie speculate în favoarea adversarilor, mai târziu. Certuri între soţi, despărţiri, ameninţări, lipsă de onestitate, tentative de păcălire. 

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.