De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 oct 2018, 11:30

Doar pentru că cineva spune că urăşte minciuna nu înseamnă că nu minte niciodată. Cu toţii suntem predispuşi să ascundem lucruri, indiferent de zodie!

Berbecul nu minte decât dacă are un motiv serios, sau cel puţin aşa consideră el.

În cea mai mare parte, el spune adevărul, deoarece ştie cât de urât este să începi să minţi şi să nu mai fi capabil să te opreşti din asta. Când minte, o face de obicei din nouă motive.

Primul este să îi protejeze pe cei dragi şi o va face pentru că relaţiile pentru el sunt foarte importante.

Al doilea potiv este acela de a-şi proteja ego-ul vulnerabil, care nu este atât de sigur şi de puternic precum şi-ar dori să fie.

 

Taurul vrea să se asigure că oamenii care care îi plac, îl plac la rândul lor.

Unul dintre cele mai mari coşmaruri ale sale este ca cineva să răspândească zvonuri despre el şi să nu se poată apăra.

Deci, atunci când minte, simte că deţine puţin controlul. Minte pentru a-şi salva reputaţia. Chiar dacă e vorba despre o minciună mică, îl face să se simtă mult mai bine. Nu îi place să mintă într-o nicio altă situaţie în afară de câştigul personal.

 

Gemenii cred adesea că viaţa este plictisitoare când toată lumea face ce trebuie şi nimeni nu cauzează probleme.

Simte că viaţa ar trebui să fie mai imprevizibilă şi distractivă, aşa că uneori va minţi doar pentru a începe o dramă. De obicei, între ei şi prietenii sau partenerii lor amoroşi. Atunci când minte, încearcă să o facă într-un mod mascat, care nu se va întoarce împotriva sa. Şi chiar dacă va avea probleme din această cauză, cu siguranţă mai are destule minciuni pregătite pentru a se proteja.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.