Fikret da lovitura de gratie familiei Boran! Afla ce decizie socanta va lua pentru a-i da cea mai crunta lectie fratelui sau, Faruk, in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 oct 2018, 17:29
video Foto(9)

Faruk nu accepta relatia mamei lui cu Garip si reactioneaza in consecinta.

Faruk nu vrea sa fie martor la reuniunea familiei, atunci cand Esma va face anuntul oficial. Faruk va lua o decizie surprinzatoare. Desi toata familia este impotriva relatiei cu Garip, Esma lupta pentru dragostea ei.

 

 

Osman ii da mari batai de cap mamei lui cu atitudinea de care da dovada in fata deciziei acesteia.

Intre Osman si Esma situatia este extrem de tensionata iar barbatul ii aduce acuzatii grave mamei sale. Esma isi ia prin surprindere fiul atunci cand ii dezvaluie ce anume a fost dispusa sa faca pentru el, pentru a-l proteja.

 

 

Akif, omul de incredere al lui Faruk, este in culmea fericirii de cand iubita lui, Senem, i-a dat o veste incredibila.

 

 

Fikret continua sa-si dezamageasca familia. Frustrat din cauza lui Faruk, care intotdeauna se impune in afacerile familiei, Fikret ii da o “lectie” usturatoare fratelui sau. Tocmai cand Faruk facea demersuri pentru a-l scoate definitiv din “ecuatie” pe Adem, Fikret da lovitura de gratie familiei Boran.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.