Romanii pot lua credite fara dobanda incepand de azi. Vezi ce sume pot fi accesate

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 15 oct 2018, 17:38

Banii sunt pentru cheltuieli in sanatate, educatie, investitii imobiliare, cultura sau sport.

Tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani pot lua, incepand de luni, credite cu dobanda suportata din bugetul de stat de pana la 40.000 lei, prin programul guvernamental „Investeste in tine”. Iar persoanele care au intre 25 si 55 de ani pot lua credite de pana la 35.000 lei.

Salariatii pot solicita suplimentar 20.000 de lei, pe langa creditul initial. De asemenea, anii de studiu vor reprezenta perioada de gratie pentru acest tip de finantare.

Sumele pot fi folosite pentru imbunatatirea pregatirii profesionale sau pentru acces la diferite servicii de sanatate si activitati sportive.

"Un alt proiect ajuns la maturitate este <<Investeste in tine>>. Vor fi semnate astazi toate documentele necesare pentru inceperea efectiva a acestui program destinat romanilor care au nevoie de finantare pentru o mai buna pregatire profesionala. Este un proiect adresat, in primul rand, tinerilor cu varsta intre 16 si 26 de ani, care pot accesa un credit de pana la 40.000

de lei, dar si celor cu varste intre 26 si 55 de ani, care pot lua credite de pana la 35.000 de lei. Daca persoana care apeleaza la acest imprumut este salariat, poate contracta inca 20.000 de lei
", a declarat premierul Viorica Dancila, joia trecuta, la Palatul Victoria.

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.