Adelina Pestritu si iubitul ei, Virgil, prezenti la petrecerea de botez a fetitei Elenei Basescu! Iata ce tinute au ales sa poarte la fericitul eveniment!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 oct 2018, 13:34
video Foto(5)

Adelina Pestritu si Elena Basescu au purtat acelasi stil de rochie.

Elena Basescu (38 de ani) si-a crestinat si cel de-al treilea copil, este vorba despre Anastasia, fetita de 4 luni pe care o are cu afaceristul Catalin Gheorghe. 

 

 

Fericita mamica a ales o rochie midi, alba, de printesa, cu maneci bufante, care i-a oferit o alura de "Alba ca Zapada", la care a asortat o pereche de sandale elegante.

Micuta Anastasia s-a asortat mai mult cu taticul, deoarece a fost imbracata in bleu si roz, iar parintele ei, in costum gri si camasa roz. 

 

 

In cadrul petrecerii de botez, Adelina Pestritu a ales sa poarte tot o rochie alba, midi, la care a asortat o pereche de pantofi argintii, ce au creat o tinuta de printesa, desprinsa din basmele copilariei.

In vreme ce Virgil Steblea, iubitul vedetei, a optat pentru un costum negru, elegant si camasa alba, clasica. 

Adelina Pestritu si Virgil s-au fotografiat alaturi de Elena Basescu si iubitul ei, Catalin Gheorghe. 

 

Adelina Pestritu a avut onoarea de a se fotografia si alaturi de cel mai fericit bunic, fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.