Feng Shui pentru buzunar - cum sa iti amenajezi casa pentru noroc la bani!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 oct 2018, 11:29

Feng Shui - sau arta de origine chinezeasca prin care poti imbunatati anumite aspecte ale vietii, poate face minuni chiar si pentru buzunarul tau.

Amenajandu-ti spatiul de lucru sau cel de locuit dupa cateva principii simplu de inteles si usor de aplicat, poti sa atragi abundenta financiara, fara sa fie nevoie sa muncesti in plus! Pentru a avea noroc la bani, trebuie doar sa gasesti o florarie Bucuresti de unde poti achizitiona plante care au ”puteri magice” in acest sens si de alte elemente esentiale, specifice Feng Shui. Iti spunem imediat cum sa iti amenajezi casa pentru prosperitate financiara!

Planta banilor, obligatorie 

Ai auzit pana acum de Planta Banilor? Aceasta este, de fapt, denumirea care i-a fost atribuita Arborelui de Jad si despre care se spune ca poate atrage norocul la bani. Pentru ca ea sa-si manifeste superputerile ar trebui sa o asezi in partea de sud-est a casei tale, caci aceasta este zona feng-shui responsabila de aspectul financiar. In plus, chinezii spun ca daca adaugi 6 monede in ghivechiul acestei plante si, de fiecare data cand o uzi te gandesti la o persoana de succes, sanatoasa si bogata, sansele sa te imbogatesti peste noapte cresc considerabil!

Apa, simbol al abundentei financiare 

Apa este un alt element care nu ar trebui sa lipseasca din coltul tau Feng Shui pentru bani. Fantanile inspira ideea de abundenta financiara, de aceea ar trebui sa vizitezi cat mai curand un magazin de decoratiuni. La fel de bine functioneaza si expunerea unor imagini in care sa fie reprezentate cascade, un lac, un ocean, un rau. Totusi, in cazul in care optezi pentru o fantana, ai grija ca apa sa fie mereu curata si curgatoare.

Cromatica potrivita, magnet pentru bani

Culorile au si ele un rol important in arta Feng Shui. Pentru a-ti amenaja o zona a banilor, foloseste nuante care se regasesc in natura, cum ar fi verdele ierbii, maroul pamantului, albastrul cerului, galbenul soarelui sau negrul noptii. Poti sa folosesti si o pata de culoare, sa spunem rosu sau portocaliu, pentru a activa efectele acestei zone Feng Shui. 

Mireasma imbogatirii, una extrem de fresh 

Arta Feng Shui mizeaza, in mare parte chiar, pe arome si miresme. De aceea, indiferent de sezon, incearca sa pastrezi in casa ta un miros cat mai proaspat. Florile cu parfum puternic nu ar trebui sa iti lipseasca din locuinta, nici macar atunci cand este iarna si te gandesti ca poate oferta florariilor este ceva mai restransa. Aseaza in casa ta buchete inmiresmate din flori diverse in sezonul cald, iar pentru iarna descopera aranjamentele de Craciun disponibile la Maison d’Or. 

Ordine in viata, dar mai ales in casa 

Chinezii considera casa ca fiind un sanctuar, motiv pentru care si principiile Feng Shui promoveaza mentinerea unei locuinte curate si ordonate. Asadar, orice ai face, asigura-te ca iti pastrezi in ordine lucrurile din casa, deoarece dezordinea nu te va ajuta sa ai succes la bani, ci din contra, va produce efectul opus. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.