Naomi a fost primita cu multa ciocolata de apropiatii care au asteptat-o la aeroport! In aceasta seara, fosta concurenta va da cartile pe fata chiar in platoul emisiunii „FanArena”, de la 23:15

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 09:10

Naomi Musca, dupa cum o alintau Razboinicii, a revenit in tara dupa ce a pierdut duelul pentru eliminare in fata Corinei Petrut.

Tanara razboinica a avut parte de mari emotii, fiind asteptata la aeroport de fratele ei mai mare, Eduard, de razboinicii Calin Novacescu si Catalin Dumitrescu, si de faimosul Adrian Blidaru.

Toti cei care au venit sa o intampine au avut grija sa-i aduca multa ciocolata, spre marea bucurie a frumoasei atlete "Exatlon”.

" A fost o experienta care m-a marcat, m-a ajutat sa devin un om mai bun, sa apreciez altfel lucrurile pe care le am acasa, sa apreciez familia, sa apreciez fiecare om in parte.

Imi pare rau ca nu am mai stat, Corina a fost castigatoare in acel duel, dar ma bucur ca am fost acolo si ca am avut cate ceva de invatat din fiecare secunda petrecuta la <Exatlon>”, a declarat Naomi Musca.

Razboinica a precizat ca, in ciuda conflictelor si reprosurilor primite din partea echipei, ea spera ca acestia sa redevina un grup unit si sa castige duelurile in fata Faimosilor.

Care au fost cele mai grele momente pentru Naomi, cum au decurs „ostilitatile” dintre ea si restul echipei in spatele camerelor de luat vederi si ce planuri are pentru viitorul apropiat, aflati chiar de la ea, fosta concurenta fiind invitata in aceasta seara, de la ora 23.15, "FanArena", emisiunea prezentata de Ilinca Vandici si Vladimir Draghia, la Kanal D.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.