Anul 2019 este anul acestor zodii! Primesc totul de la Dumnezeu si de la viata. Vesti excelente!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 21 oct 2018, 14:14

Horoscopul pentru anul 2019 vine cu vesti excelente, atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii.

Taur

 

Nativii zodiei Taur vor simti ca il prind pe Dumnezeu de picior. Dupa ce timp de multi ani au fost nevoiti sa traiasca avand multe lipsuri financiare, norocul incepe sa le surada in anul 2019.

 

Este o perioada extrem de buna pentru ei pentru a-si gasi locul de munca dorit. Anumite promovari sau chiar si niste mosteniri ii vor ajuta sa se echilibreze pe plan financiar si sa duca o viata mult mai buna din acest punct de vedere.

 

Mai mult decat atat, alti nativi ai zodiei Taur pot sa dea lovitura si in afaceri, iar faptul ca sunt extrem de seriosi la locul de munca ii va ajuta sa isi indeplineasca acest vis inca din primele luni ale anului.

 

Leu

 

A doua zodie care are mari sanse sa se imbogateasca anul viitor este zodia Leu.

Acestia vor reusi sa vada potentialul in unele afaceri in care altii nu vor avea prea multa incredere. Tocmai aceasta „inconstienta” ii va ajuta sa gaseasca niste afaceri care aduc bani rapid. De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi vazut si de superiori, care le pot propune o promovare.

 

Acest lucru va veni, de asemenea, cu o marire de salariu.

Daca vor trage tare in anul viitor, sunt toate sansele sa ajunga sa castige o suma de bani care sa le permita sa traiasca un stil de viata extravagant, asa cum multi nativi ai zodiei isi doresc.

 

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.