HOROSCOP MINERVA. Cele mai ghinioniste zodii în această IARNĂ! Viaţa le pune la mari încercări

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 oct 2018, 12:22

HOROSCOP MINERVA. Pe 16 noiembrie, intră în retrogradare Mercur până pe data de 8 sau 9 decembrie.

Vor continua succesiunea de retrogradări care a început undeva în primăvară-vară. Pe data de 2 noiembrie va porni ciclul retrogradării mercuriene. Până după 3 decembrie eu nu aş sfătui să se facă credite şi nici să se cheltuiască sume mari de bani, a declarat astrologul Minerva la B1.

 

HOROSCOP MINERVA Berbec: Până la sfârşitul anului avem o găleată care presupune un sextil, un trigon, dar şi două pătrate, adică toate bunurile, toate veniturile, tot ceea ce obţin şi primesc vor avea şi o latură puţin stresantă în toată povestea asta.

Când e cu gura în sus semnifică culesul roadelor, ei vin cu o găleată răsturnată ca şi cum ar trebui să dea omenirii ceva ce li s-a dat, acum a venit momentul să-şi achite datoria, să-şi onoreze promisiunea. Sunt foarte decişi în ceea ce fac nu numai profesional. Unii dintre ei au chiar mari speranţe că le va merge bine, vor încerca ceva, dar atenţie fără să-şi lase locul de muncă, vor încerca ceva şi pe cont propriu.
Au o şansă extraordinară fie de a studia, fie de a pleca să muncească în afară. Sunt foarte bine susţinuţi în această toamnă profesional. Soarele, Mercur şi Jupiter vor intra în Săgetător.

 

HOROSCOP Taur: Ei încep încet-încet să se echilibreze, iar acest echilibru perfect îl vor găsi anul viitor, pentru că la anul viitor pentru semnele de Pământ va fi un an extraordinar.

Se întâmplă ceva la nivelul credinţei, la nivelul studiilor. Este un Saturn în domiciliu peste Saturnul natal, ceea ce presupune că se închide ciclul. Pentru cei la care se închide primul ciclu saturnian este ca un duş cu apă rece, îşi dau seama că nu sunt pe drumul lor, că nu au făcut ceea ce trebuiau să facă, că altceva era în destinul lor, se vor vedea în situaţia de a-şi dori să-şi continue studiile, să facă o serie de călătorii, în special iniţiatice, să meargă pe la locurile renumite, nu neapărat cele sfinte.
Simt nevoia de a cunoaşte, dar de o altă cunoaştere care se referă la lumea lor interioară, la bogăţia lor interioară. Pentru că Pluto a trecut în casa a X a carierei, poate să vină şi cu restructurare a profesiei, să-şi lase locul de muncă şi să-şi deschidă o afacere proprie. Nu i-aş sfătui să facă asta decât în primăvară. Alţii pot să promoveze, profesiunile financiare sunt vizate sau de comunicare.
Până la sfârşitul anului, s-ar putea să vă legaţi sufletul de cineva, s-ar putea să vă căsătoriţi în ultimele zile ale anului. Cei care sunt preocupaţi de investiţii vor avea o perioadă în noiembrie-decembrie în care vor putea să facă acest lucru.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.