Ipek arunca “bomba” in familia Boran! Afla ce plan va pune la cale tanara pentru a-si proteja casnicia, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 oct 2018, 09:41

Adem si-a pierdut mintile cand a aflat ca mama lui va fi incarcerata.

Barbatul, care toata viata a incercat sa isi protejeze mama, nu stie ce s-a intamplat de s-a ajuns intr-o astfel de situatie, atat de grava.  Adem habar nu are ce secrete ascunde, de fapt, mama lui, si face tot ce ii sta in putinta pentru a o ajuta. 

Akif si Senem se confrunta cu o mare problema. Dupa ce Esma a aflat ca Akif urmeaza sa se insoare cu matusa Sureyyei, aceasta ii va destainui barbatului un mare secret.

Akif si Senem sunt pe punctul de a se desparti. 

Esma, in schimb, se bucura de toata atentia si iubirea lui Garip. Intre Fikret si Ipek lucrurile devin extrem de tensionate. Aflati la o reuniune importanta de familie, Ipek arunca “bomba” in familia Boran.  

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.