Andreea Mantea, chinuita ani la rand de aspectul dintilor sai! Vedeta a purtat un aparat dentar invizibil care i-a adus un zambet ca la Hollywood!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 oct 2018, 17:52
video Foto(4)

Andreea Mantea a trecut prin multe peripetii pentru a reusi sa aiba un zambet perfect.

Andreea Mantea a marturisit ca a fost extrem de complexata de aspectul dintilor sai, ani la rand si ca a amanat tratamentele dentare a ramas din copilarie cu traume din cauza durerilor dentare. 

Anul acesta a hotarat sa recurga la purtarea unui aparat dentar revolutionar, cu ajutorul caruia a reusit sa aiba o dantura mult visata. Vedeta a purtat un aparat dentar invizibilm vreme de 5 luni, apoi si-a pus fatete.

Alaturi de stomatologul Valentin Raducanu, vedeta Kanal D a povestit cum a ajuns sa aiba dantura perfecta.

"Stie toata lumea! Nu mai e un secret ca am avut aparat dentar! Persoanele care apar la televizor... Daca avem o problema noi cu noi, noi stim! Nu trebuie sa va bateti joc, pentru ca noi stim! Ce dinti strambi ai, Andreea! mi se spunea. Foarte urat! Eram conatienta! Dar ce nu stia nimeni e ca eu aveam o mare teama de dentist.

Mergeam cu mama la dentist si era o doamna asistenta mai corpolenta care ne tinea de maini. Si ma durea! Ma durea rau! Am facut pana si pipi pe mine de durere!", a spus Andreea Mantea.

 

 

Andreea Mantea a declarat ca i s-a intamplat de multe ori sa piarda aparatul si a fost nevoita sa il caute prin gunoi. 

 

 

"Eram la munte, eram chiar cu Iulia Albu şi cu o colega. Eram la restaurant. A venit chelnerul şi a debarasat masa, a luat şi şerveţelul cu aparatul meu. Nu eram atenta. Am aflat ca trebuie sa caut în tomberonul mare de afara. Nu l-am mai gasit. Alta data mi l-a aruncat Marina de la machiaj.

Am umblat în cosul de gunoi şi l-am luat. L-am dezinfectat, nu am avut ce sa fac, l-am pus la loc!", a explicat Andreea.

 

 

 

Taguri: