Mesajul ingerilor pentru fiecare ZODIE in perioada 24 - 31 octombrie 2018. Afla pentru care ASPECT din viata ta il PRIMESTI

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2018, 10:29

Iată mesajele îngerilor păzitori ai fiecărei zodii pentru săptămâna 24-31 octombrie 2018.

Dacă vrei ajutorul îngerilor tăi, trebuie neapărat să le ceri asta! Ai încredere în echipa ta de îngeri!

Mesaje de la îngerii păzitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

 

CURĂŢARE ŞI DETOXIFIERE

 

“Cu multă iubire şi cu respect îţi cerem să îţi detoxifici corpul preţios şi sensibil. La cererea ta, te vom ajută să dezvolţi cai de afirmare a vieţîi pentru a face faţă stresului, pentru a reduce tristeţea de a renunta la vechile cai.

Lasă în seama noastră grijile şi preocupările şi simte graţia minunată a corpului recent purificat.”

 

Acest mesaj conţine recomandarea îngerilor de a elimina toxinele şi substanţele chimice din corpul tău. Sensibilitatea la medicamente, aditivii alimentari, nicotină, cofeină în exces a crescut. Aceste substanţe îţi afectează capacitatea de a-ţi auzi îngerii, deci ei îţi spun să le eviţi. Îngerii te vor ajută cu plăcere în cazuri de stres sau de pofte, dacă îi soliciţi.

 

Semnificaţii suplimentare: foloseşte plante medicinale care ajută la curăţare, cum ar fi sucul de pir sau seminţe de psylium; consulta un nutriţionist holistic; cheamă-l pe Arhanghelul Rafael pentru reducerea sau eliminarea poftelor; evita relaţiile sau situaţiile toxice; cere-i Arhanghelului Mihail să îţi cureţe corpul sau casă de energii joase; foloseşte detergenţi blânzi, prietenoşi cu Pământul.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.