Fa-ti un upgrade la vechiul televizor!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 oct 2018, 17:51

S-au dus de mult vremurile in care ne strangeam impreuna cu cei dragi sau cu prietenii in fata televizorului, asteptand sa inceapa emisiunea, filmul sau serialul preferat.

Desigur ca astfel de lucruri inca mai exista si au acelasi farmec ca si atunci, dar, pe masura ce societatea a evoluat si televizoarele au devenit mai performante, primind in ziua de azi numele, tot mai intalnit, de Smart TV. 

Denumirea “Smart“ se trage de la faptul ca, pe langa rolul clasic de a furniza canalele TV dorite, majoritatea televizoarelor din ziua de azi ofera accesul la internet. Un Smart TV poate fi utilizat ca si monitoar pentru un laptop, calculator, consola si chiar si pentru telefon. 

Totodata, aspectul, designul si calitatea imaginilor pe care ni le pot oferi aceste televizoare s-au imbunatatit spectaculos, oferind rezolutii din ce in ce mai mari si culori din ce in ce mai naturale.

In ceea ce priveste pretul, ei bine, acesta a ramas constant. De exemplu, cu suma de 2000 de lei ne putem achizitiona un Smart TV destul de bun, dar cu o diagonala nu foarte mare. 

Ca si in cazul multor gadgeturi, exista numeroase diferente intre modele si branduri. Multe dintre aceste diferente constau in mici detalii tehnice pe care magazinele si cumparatorii nu pun foarte mult accentul dar care pot fac diferenta. Pentru a putea indeplini toate sarcinile, un televizor smart foloseste un procesor de ultima generatie si software-uri datorita carora utilizarea este mai usoara si interactiunea mai facila. 

Alegerea unui televizor nu este atat de simpla pe cat pare daca vrem un produs de calitate. Un lucru insa ne poate opri din a achizitiona televizorul dorit: bugetul pe care il putem aloca. Insa, nu este cazul sa ne ingrijoram pentru ca avem la dispozitie magazinul online ITGalaxy.ro, locul unde gasim o gama foarte variata de electronice cu preturi accesibile. Astfel, pretul televizoarelor porneste de la 420 de lei si poate ajunge, pentru produse de lux, la peste 30 000 de lei. 

In prezent, in voga sunt televizoarele curbate, cererea pentru acestea fiind mare. Experienta pe care ne-o poate oferi un astfel de televizor este, fara indoiala, superioara modelelor clasice.

Imaginile sunt mai cuprinzatoare si mai reale, atat in modul TV, cat si atunci cand folosim televizorul pentru jocuri video sau, pur si simplu, pentru a naviga pe internet. In alegerea televizorului perfect, cei de la ITGalaxy stau permanent la dispozitia clientilor, chat-ul online fiind mereu disponibil, in cazul in care informatiile despre un anumit produs nu sunt destul de clare sau detaliate. 

Totodata, numeroase reduceri la modelele de televizoare disponibile pot fi intalnite zi de zi, asa ca alegerea unui televizor in functie de un anumit buget nu ar trebui sa fie o problema foarte mare la ITGalaxy.ro. Unele produse sunt oferite cu discount-uri avantajoase.

Asa cum am precizat, calitatea imaginilor difera in functie de model sau brand, ceea ce inseamna ca un model mai scump ofera o calitate mai buna a imaginii. Acest lucru este valabil atat pentru televizoarele entry-level, cat si in cazul celor high-end. 

Printre cele mai populare modele sunt televizoarele Samsung, disponibile la preturi variate. 

Un astfel de exemplu este modelul LED UE32 N4002A, cu diagonala de 81cm si pretul de 839,99 lei, redus de la 1299,99 lei. Atat imaginile cat si sunetele vor fi redate excelent. Sistem audio foloseste tehnologie Dolby iar rezolutia ecranului este Full HD. Pe de alta parte, in cealalta extrema avem modelul LED Smart TV UE65 MU9002 cu diagonala ecranului de 165cm si rezolutie 4K, la pretul de 8900,99 lei. 

Ca si modelul mai ieftin, acesta dispune de tehnologia audio de la Dolby dar calitatea imaginilor este net superioara, precum si calitatea materialelor din care este realizat.  

Astfel, oricine isi poate gasi foarte usor un Smart TV si se poate bucura de tehnologie de ultima generatie cumparand din magazinul online ITGalaxy.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.