Catalin Morosanu, la ''Vulturii de noapte'': “Imi plac femeile finute, cum este sotia mea!”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 26 oct 2018, 16:29

“Vulturii de noapte” dau startul bunei dispozitii si distractiei de weekend, cu o noua editie incendiara, in aceasta seara, de la ora 23:15.

Victor Slav, Bursucu’ (Adrian Cristea – n.r.) si Catalin Cazacu, mai in forma ca oricand, isi invita telespectatorii la un show inedit, pregatit cu atentie pentru fanii emisiunii. 

Andreea Mantea, Nico, Doinita Oancea si Catalin Morosanu sunt invitatii vulturilor din aceasta seara, iar atmosfera emisiunii devine din ce in ce mai incitanta, de la un moment la altul. 

“Cum se face ca, de obicei, fetele bune prefer baietii ''rai''?” isi intreaba Victor Slav invitatii, inca de la inceputul show-ului.

Renumitul luptator, Catalin Morosanu, face cateva remarci care starnesc reactii controversate in platoul emisiunii.

“Si noi, ''baietii rai'', suntem atrasi de femeile cuminti! Eu sunt ''animal, mascul feroce'', am nevoie langa mine de o femeie firava, sa o pot proteja. N-am nevoie de o <privighetoare> care sa ma bata toata ziua la cap: taca, taca … taca taca…? Pai ce fac? Femeia trebuie sa fie finuta, sa fie o doamna, sa ma reprezinte pe mine! Imi plac femeile finute, cum este sotia mea!”, spune luptatorul.