Horoscop 28 octombrie 2018: Sagetatorii vor avea parte de o surpriza din partea persoanei iubite

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 03:35

Se anunta o zi destul de agitata. Capricornii sunt pregatiti sa porneasca pe un nou drum in viata.

Scorpion

Respecta instructiunile primite si totul va merge ca pe roate. De obicei, nu respecti regulile 100%, dar acum este musai sa actionezi astfel. Recompensa va fi pe masura efortului depus.

Sagetator

Cel drag observa ca treci printr-o perioada dificila si ca nu iti gasesti locul. Va incerca sa usureze totul punand la cale o surpriza care o sa te binedispuna.

Capricorn

Te-ai nascut pentru a conduce. La aceasta concluzie ajungi astazi si incepi un proiect personal in care iti pui sperante mari si ai incredere ca aceasta este sansa ta.

Varsator

Ar fi timpul sa mergi la un control medical, pentru ca in ultimul timp te-ai neglijat cu totul. Ai avut grija de toata lumea, mai putin de tine.

Din fericire, partenerul de viata te impinge de la spate pentru a face asta.

Pesti

Joci un rol care nu ti se potriveste, asa ca incearca sa depasesti cat mai repede aceste momente si sa revii la ceea ce te caracterizeaza. Altfel, o sa fii dezamagit ca nu ai realizat nimic concret in ultima vreme.

Berbec

Firea timida te va impiedica astazi sa spui ceva ce iti doresti foarte mult.

De-a lungul vietii ai avut probleme din cauza asta. Ar trebui sa iti dea de gandit.

Taur

Toata ziua o sa fii plin de energie si harnic. Nu rata sansa de a arata ceea ce poti in cadrul sedintei de astazi. Unul dintre sefi este cu ochii pe tine si iti urmareste fiecare pas.

Gemeni

Trebuie sa te concentrezi foarte mult asupra a ceea ce faci.

Lucrezi cu cifre si fiecare virgula conteaza mai mult decat orice altceva. Roaga-ti colegii sa te lase in pace.

Rac

O zi buna pentru calatorii si afaceri. Daca ai de gand sa pleci in vacanta, acum ar fi bine sa iti iei biletul. De asemenea, semneaza contractele pe care le primesti, pentru ca sunt ofertante.

Leu

Scapi de o problema financiara, dar nu una de felul celor din cauza carora nu poti sa dormi noapte, ci doar ceva ce iti atragea din cand in cand atentia.

Apoi, te poti relaxa la o intalnire cu prietenii.

Fecioara

Esti plin de energie si finalizezi cu usurinta toate sarcinile pe care le primesti. O vorba buna spusa la timpul sau poate face minuni in cazul tau si o sa inveti asta pe propria piele.

Balanta

Una buna, alta rece. Dimineata primesti sprijinul cuiva de la care nu te astepti si pui bazele a ceva foarte interesant.

La amiaza treci prin emotii mari din cauza unei rude, dar apoi te relaxezi intr-o companie placuta.

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.