Sfaturi de la specialisti pentru cei care cumpara ethereum

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 oct 2018, 11:51

Pentru multi dintre romani, simplul termen ethereum este necunoscut, provine din alta limba si parca dintr-o alta realitate, una virtuala in care banii nu seamana deloc cu ceea ce detin romanii in portofel sau pe card.

Ethereum este o platforma software care permite oamenilor sa construiasca, dar si sa lanseze aplicatii descentralizate. Ethereum este mai mult decat o criptomoneda, mai mult decat un Bitcoin, ci o ntreaga platforma ce poate fi utilizata de orice persoana si este protejata impotriva falsificarii. 

Asadar, ethereum este o moneda ce alimenteaza o retea larga, o moneda digitala tranzactionabila care aduce mari beneficii clientilor. Care sunt cele mai importante sfaturi primite de la specialisti pentru cei care cumpara ethereum si de ce trebuie sa tina oamenii cont de ele?

Ethereum cumparat cu card sau prin transfer bancar

Cea mai buna modalitate de a achizitiona ethereum este online, prin card sau transfer bancar. Acestea sunt cele mai noi si moderne servicii de plata posibile gratie tehnologiei avansate. Sistemul s-a lansat in 2015 cu milioane de monede in pre-vanzare iar la momentul actual, din ce in ce mai multi oameni sustin faptul ca ethereum este moneda viitorului. 

Desi investitia este considerata inca a fi speculativa, jucatorii sunt prudenti si nu isi investesc toate economiile in sistem. Ethereum poate fi cumparata in lei, euro, dolari sau alte monede virtuale obtinute. Pentru a cumpara ethereum, clientii au nevoie d eun cold wallet, online si gratuit, cu un nivel foarte avansat de protectie.

Ethereum este disponibil pe una din cele mai sigure platforme din tara

Una din singurele platforme reglementate din tara dar si din Uniunea Europeana, aceasta ofera posibilitatea tuturor celor interesati de a cumpara ethereum simplu si rapid cu o investitie minima de 50 de euro care va fi amortizata in cel mai scurt timp. 

Acest sistem este foarte sigur iar securitatea este asigurata de platforma de procesare in primul rand, cu un sistem de autentificare in doi pasi si posibilitatea de a stoca in siguranta aceste monede direct in contul de utilizator.

Curs Ethereum si suport din partea specialistilor

Pentru cei care se afla la inceput de drum in vederea tranzactionarii online cu monede Ethereum, trebuie sa stie ca beneficiaza de un curs garantat Ethereum si de cele mai bune comisioane si pret, de portofele online si de suport din partea specialistilor 24/ 7 pentru orice nelamurire sau problema. Mai mult decat atat, procesarea platilor este rapida, platforma este intuitiva, special gandita pentru client iar sprijinul specialistilor conteaza foarte mult in unele contexte.

Investitorii trebuie sa aiba multa rabdare si sa faca investitii bine gandite

Inainte de a cumpara ethereum, clientii trebuie sa se gandeasca bine cat vor investi, sa nu se intinda mai mult decat pe permite bugetul, sa nu se imprumute la banca pentru a investi online si sa aiba foarte multa rabdare pentru ca profitul nu va fi obtinut asa rapid.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.