Mihai Constantinescu, internat DE URGENTA la spital! Artistul trece prin clipe cumplite

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 oct 2018, 16:07

Clipe dramatice pentru Mihai Constantinescu!

Artistul a ajuns de urgenta la spital dupa ce i s-a facut rau: totul s-a intamplat la un restaurant, unde la un moment dat indragitul cantaret nu a mai putut sa respire si i-a crescut tensiunea foarte tare.

Mihai Constantinescu a fost transportat de urgenta la spital unde a fost internat si stabilizat. Se pare ca acum artistul este in afara oricarui pericol.

Mihai Constantinescu a suferit in anul 2017 o interventie chirurgicala la inima:

"Eu multumesc tuturor care s-au gandit frumos la mine, care mi-au spus ca au fost langa mine cu gandul. Sunt ferm convins ca asemenea ganduri fac doar bine. Acum 10 ani mi-am pus valve biologice. Se pare ca valva mitrala a avut o mica disfunctie care cu timpul s-a largit.

"Incepusem sa obosesc si se pare ca undeva pe o margine a ei încpuse sa se calcifice.

Obligatoriu trebuia sa fac aceasta interventie.

"Valva mitrala este foarte importanta. Nicaieri în lume nu se face perfect aceasta operatie. Interventia a durat sase ore, am sangerat destul de mult", a declarat atunci Mihai Constantinescu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.