Bautura care iti curata colonul de la primul pahar! Uite cum se prepara

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 02:55

Sanatatea intestinelor este extrem de importanta pentru intregul organism. De alimentatie depinde si sanatatea sistemului digestiv.

Intestinul subtire trebuie sa aiba un PH alcalin pentru a se putea produce glubule rosii, insa tot mai multi oameni prefera sa manance fast-food, prajeli, picant, sucuri din comert, lucru care ne prieste deloc intestinelor.

Un pH acid al instestinului duce la o serie de probleme. Pentru a elimina toxinele si aciditatea, e bine sa incerci remediul de mai jos.

Ingredientele necesare:

1. Varza sau ceapa;

2. Morcovi;

3. Suc de lamaie;

4. Ulei de masline;

5. Seminte de susan sau de in.

Curata varza si/ sau ceapa si amesteca-le cu morcovii facuti piure. Poti adauga patrunjel, bogat in fier, sau busuioc. Continua sa amesteci dupa introducerea acestor zarzavaturi si pune 3 linguri mari de zeama de lamaie.

Adauga o lingurita de ulei de masline si o jumatate de lingurita de seminte de in/ susan la final.

Aceste amestec se consuma in fiecare dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit si seara, inainte de culcare. Indeparteaza toxinele din organism si insanatoseste rapid intestinele, aducandu-le la un pH alcalin.

Nu uita sa bei apa pe toata perioada detoxifierii intestinelor tale. Apa este singurul lichid recomandat in toate curele de slabire sau de curatare a organelor napadite de bacterii si microbi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.