EA va fi femeia anului 2019. Această ZODIE va străluci că un diamant şi va reuşi tot ceea ce îşi va propune: dragoste şi cuplu, bani şi carieră, casă şi familie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2018, 13:55

Dacă până acum lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit, a venit momentul ca soarele să strălucească şi pe strada sa.

Dragoste şi cuplu:

 

Aceste sectoare de viaţă se anunţă a fi unele destul de active în 2019, dar mai ales în asociere cu alte domenii, indiciu cum că ceea ce se întâmplă în alte sfere ale existenţei tale poate avea un efect destul de mare asupra felului în care se derulează lucrurile pe plan social şi sentimental. Important este să ai prezenţă de spirit să intervii la timp.

 

În primul trimestru al anului, atmosfera pe plan amoros este una cât se poate de armonioasă, excepţie făcând luna martie când pot interveni unele tensiuni între tine şi persoana iubită, declanşate cel mai probabil de faptul că există o breşă de comunicare între voi sau poate nu sunteţi cu totul sinceri. Mai bine ar fi să nu vă ascundeţi nimic.

 

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, burlacii/ăciţele născuţi/te în acest semn s-ar putea să nu aibă parte de mult succes pe plan amoros şi să nu aibă prea mare noroc în dragoste la mijlocul primăverii acestui an. Cei/le aflaţi/te într-o relaţie de durată pot fi puşi/se în situaţia de a-şi recuceri partenerul.

 

În al treilea trimestru al anului, revin lucrurile la normal pe plan sentimental, se arată oportunităţi de flirt, se reaprinde scânteia în cuplurile deja consacrate, deci se poate spune că lucrurile încep să se

mişte. În iulie însă, se prea poate să se întâmple ceva cu tine pe interior, fapt uşor de observat pentru admiratorii/oarele care îţi dau târcoale.

 

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, comunici bine pe plan emoţional cu persoana iubită, semn că sunteţi racordaţi la aceeaşi frecvenţă interioară şi că vibraţi la unison. Cu toate acestea, este de aşteptat să mai apară încă unele motive de ciondăneală.

Dar acestea sunt totuşi sarea şi piperul în cuplu uneori.

 

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, este evident că anul 2019 nu este unul care să te facă să te plictiseşti din punct de vedere amoros. Se întâmplă lucruri pe acest plan, chiar dacă poate nu la viteza la care sperai sau atât de interesant pe cât visai, dar cert este că nu te vei plictisi.

Nu uita totuşi să mizezi pe lucruri stabile, care te cultivă.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.