SCANDALOS! Ce pensie are Jean Paler dupa o cariera de peste trei decenii

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 31 oct 2018, 10:09

Celebrul si indragtul actor de comedie Jean Paler, in varsta de 55 de ani, a dezvaluit care este pensia pe care o primeste lunar, dupa o cariera de mai bine de 30 de ani si cum isi duce traiul din banii primiti.

”Iau 840 de lei. Ce poti face cu acesti bani, cand ai de platit lumina si intretinerea, un pumn de medicamente, dar si mancarea? Am auzit ca va mai creste, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce sa mai cumpar de diferenta? Zilnic, inca un pic de parizer”, a declarant comedianul, potrivit click.ro.

In urma operatiei pe cord, suferita in 2012, dupa un infarct, Jean Paler trebuie sa isi continue activitatea artistica, desi este obositor, pentru a face castiguri suplimentare.

Artistul sustine ca merge oriudne este chemat pentru a trai decent.

"Voi avea, in decembrie, spectacole pentru diaspora din Spania  si din Germania, iar de Revelion voi fi prezent la niste petreceri, in Moldova. Am fost invitat si in Canada, dar drumul cu avionul este obositor, asa ca prefer sa raman in tara, caci oricum sunt platit la fel ”, a mai spus Jean.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.